E2a

Hur man använder distress ink tekniken bakgrund scrapbooking

Borta var de dagar då fotografier och andra tryckta memorabilia enbart var klistrade på de klassiska fotoalbum. Numera är scrapbooking den i sak. Fler och fler människor nu väljer att bevara sina värdefulla fotografier, frimärken, gamla biobiljetter och andra trycksaker som håller minnen i klippböcker. Även om det finns färdiga att använda klippböcker säljs runt, inget slår en self-made klippbok eftersom det är mer meningsfullt och konstnärliga.

Eftersom din gästbok är tänkt att hålla din ovärderliga souvenirer

Eftersom din gästbok är tänkt att hålla din ovärderliga souvenirer, så du kan lika gärna hälla din kreativitet i den med hjälp av bakgrunden Distress Ink.

Det finns flera sätt på vilka du kan införliva bakgrunden Distress Ink i dina scrapbooks. Du kan använda en gummistämpel om du vill uppnå en mer tonad look än den vanliga färgen. Du kan också markera kanterna på varje sida med Distress Ink för att skapa en ram med en "har sett bättre dagar" leta efter gamla fotografier.

Ett annat sätt att använda Distress Ink i klippböcker är genom att borsta det på ytan av de objekt (gamla mynt, kort, etc.) för att ge en distinkt färgade utseende. Ju mer färgade objekten, desto mer forntida de visas. Eller, för att använda en populär teknik-du kan mode ett skrynkligt intryck genom att faktiskt crumpling ett papper. När den är skrynklig, rulla ut papperet och borsta Distress Ink över det. Den ojämna Färgen bildar en bärs i effekt och gör din gästbok jive med tanken att faktiskt, har livet, sett genom minnessaker, gått igenom en hel del slitage inte nämna de otaliga upp-och nedgångar. Suggestivt, är inte det?

Här är några fler sätt att använda bakgrunden Distress Ink:

  • Använd ett varmt strykjärn över en målad torkat papper för att ge det en präglad resultat.
  • Nyans dina foton genom att doppa en spatel på bläck och mycket försiktigt köra det över fotot några gånger. Du måste vara särskilt noga med att inte överdriva det här, speciellt när du använder gamla fotografier tagna av filmkameror. Men om du använder dem som tagits med digitalkameror, då är det inga problem eftersom du kan alltid skriva ut bilderna om förfarandet ger dåliga resultat.
  • Om du vill minimera färgen på en målad papper, köra lite spray av alkohol för att lösa upp färgen och göra den ljusare.
  • Distress Ink kan användas även med andra material såsom tyg eller annat som du vill ge den äldre utseende.

Hur man använder distress ink tekniken bakgrund scrapbooking. Nyans dina foton genom att doppa en spatel på bläck och mycket försiktigt köra det över fotot några gånger.
Hur man använder distress ink tekniken bakgrund scrapbooking. Nyans dina foton genom att doppa en spatel på bläck och mycket försiktigt köra det över fotot några gånger.

Den Distress Ink tekniken är en av de mest använda scrapbooking tekniker och det finns oändliga idéer om hur man använder den effektivt och konstnärligt. De förslag här kanske eller kanske inte fungerar för dig. Det bästa sättet är alltså för dig att experimentera själv. Var extra försiktig om att experimentet inte kommer att skada värdefulla saker som du tänker behålla i din gästbok. Lycka till!