E2a

Hur man använder den blå färgen i färgterapi

Färgterapi är det praxis att införliva en viss färg i ditt dagliga liv. Människor som gör detta tror att en viss färg kan medföra vissa särskilda egenskaper som fred och lugn för blått, passion och energi för rött. Om du är mer intresserad av att locka vibbar av avkoppling, lättnad och fred, sedan välja blått för att vara din huvudsakliga färg är perfekt för dig. Du kan infoga denna färg i ditt hem, kontor, kläder och även mat. Om detta intresserar dig, bara läsa på objekten nedan om hur du kan köra dina planer vart du än går.

 • Material som du behöver:
  • Blå sängkläder
  • Blå cellofan
  • Blå karamellfärg
  • Transparent glasflaskor
  • Turkos eller blå smycken
 • Äta och dricka blå. Ett av de mer ovanliga sätt att införliva blå i ditt liv är genom att äta och dricka blå råvaror. Detta innebär att konsumera mer av blåbär, blå majs och blå plommon. Medan de flesta av dessa är apt för dessert (tror blåbär cheesecakes), kan blå majs vara en stapelvara speciellt om du är i TexMex mat sedan blå corn tortillas är utmärkta att ha. Dricka blå innebär också tillsätta en skvätt karamellfärg i ditt vatten eller ens göra blå saft. En utmärkt dryck är blå curacao blandas med citron soda.
 • Ser blå i ditt hem. Nyans ditt ljus genom att lägga till några blå cellofan papper på dina ljuskällor. Dina fönster kan också låna en touch av blått till ditt kök genom att klibba några blå cellofan på rutorna. Du kan också placera en del färgat vatten på tydliga glasflaskor och placera dem på din fönsterbrädan. När solen träffar flaskorna kommer tonade akvarell solljuset passerar genom den.
 • Använda den blå färgfilter på fotografier. Om du är förtjust i att visa bilder i ditt hem, posta bearbeta bilderna lite genom att lägga till en antydan av blått filter som är fördefinierade i de flesta bildbehandlingsprogram. Detta kommer att göra dina bilder ser lite blåaktig, låna ut dem en vintage känsla.
 • Iklädd blå överallt. Börja köpa turkosa tillbehör och införliva blått i ditt bälte, väskor, byxor, hår accessoarer, klockor, pins och liknande. Lägg till lite blå nyans i dina kläder genom att ha en blå inre skjorta eller ens blå underkläder, en blå slips eller blå tonade glasögon.
 • Dekorera med blått runt ditt kontor och hem. Lägg några blå ljus till ditt hem eller ens köpa dig ett gäng blå hortensia som kan bytas ut på veckobasis. Placera några blåaktig fotografi, använd vita rätter med blå porslin mönster och investera i några blå linne poster såsom filtar, örngott, bordstabletter och servetter. Eftersom blått är en universell färg, behöver du inte att matcha det som årstiderna kommer och går.


Hur man använder den blå färgen i färgterapi. Material som du behöver.
Hur man använder den blå färgen i färgterapi. Material som du behöver.

Nu när du har en idé om hur man kan lägga mer blått i ditt liv, måste du också träna den kvalitet som det ger dig. Avsätt 15 minuter om dagen bara för en lugn ensam tid i ditt rum medan du tända en blå vanilj ljus.