E2a

Hur man använder antibiotika

Biotics är karaktärerna i Mass Effect till Xbox 360

Biotics är karaktärerna i Mass Effect till Xbox 360, som är i stånd att manipulera de miljömässiga faktorer såsom vind, värme och andra föremål i närheten. De är ganska starka krafter och är ofta väldigt roligt att hantera medan du spelar spelet. Du kan avsluta nivåer av spelen utan att någonsin använda dem men de antibiotika ger det en mycket djupare dimension. Om du är intresserad av att använda dem i ditt spel sedan läsa på tipsen nedan. Mass Effect är ett rollspel som ökar i popularitet sedan 2008. Det finns olika förlängning förpackningar till spelet och några uppföljare till så om du vill gå vidare, måste du öka ditt spel genom att använda de antibiotika som ges till dig och dina lagkamrater.

Hur man använder antibiotika. Börjar en ny kampanj.
Hur man använder antibiotika. Börjar en ny kampanj.

  • Börjar en ny kampanj. Du kan börja med att få en helt ny kampanj och skapa en ny karaktär från den här skärmen. Din karaktär måste vara antingen en förtrupp, vaktpost eller adept. Oftast det bästa alternativet skulle vara förtruppen karaktär eftersom denna typ av karaktär kan dra nytta av antibiotika och har medfödda avancerade bekämpa färdigheter.
  • Komma åt höger shoulder knapp. När du har en karaktär på plats, bara att trycka på rätt knapp på handkontrollen som du använder och detta kommer att ta fram displayen för de antibiotika som du kan använda. Med hjälp av den högra styrspaken, bör du kunna navigera dig igenom denna radiella visning av antibiotika och välja vapen som du väljer. Du kan välja statistiskt, hiss, barriär, kasta eller varp. Var och en av dessa alternativ har olika effekter såsom frysning förmåga statistiska eller blockering av barriären.
  • Lär markera ditt mål. Du bör nästa syfta till ditt mål genom att markera dem på skärmen och släppa din högra knappen så att attacken kommer att äga rum. Dina övriga allierade i det här spelet kan också använda samma eller olika antibiotika, beroende på deras val. Se till att du kommunicerar med dina lagkamrater vilken typ av antibiotika skulle vara bäst att använda i din strid strategi.
  • Möt Liara t'soni och Kaiden alenko. Det finns två specifika tecken som är bra att använda när man använder antibiotika. Du bör välja att använda Liara T'Soni och Kaiden Alenko, som har utmärkta kämpande makterna.


Notera att när du använder antibiotika

Notera att när du använder antibiotika, det finns prestationer som kan hjälpa dig att rack upp poäng. Detta kommer att bero på hur väl du utförde en viss attack och om det görs bra, kan bonuspoäng delas ut. Bara tänk på att när andra tecken använder antibiotika, såsom tecken från dina lagkamrater, kommer dessa punkter inte räknas mot dig så bara vara uppmärksam på vilka tecken du kommer att använda för att samla dessa punkter. Motverkar sker i realtid men du kan klicka på paus för att välja fler vapen eller förmedla en strategi för dina lagkamrater. Se till att du fördela uppgifter väl och inte alla av er använder samma tecken under en strid. Varje karaktär har särskilda styrkor och specialitet.