E2a

Hur man ansluter en Guitar Hero II styrenhet

Den Guitar Hero II videospel beviljar spelare en chans att uppfylla sina drömmar om att vara en rockstjärna. Spelaren följer färgade sedlar rulla ner skärmen som musiken spelas. För att slutföra drömmen rockstjärna, en styrenhet som liknar en gitarr används för att styra spelet. Guitar Hero II är nu tillgänglig på Playstation 2 och Xbox 360. Stegen nedan visar dig hur du ansluter Guitar Hero II styrenhet till spelkonsol.

Playstation 2 controller
Ansluta Guitar Hero II regulatorn till Playstation 2 (PS2) är precis samma sätt som du ansluter den vanliga PS2 controller till spelkonsol. När du packar upp Guitar Hero II styrenhet från lådan för första gången, ta änden av den långa sladden och leta efter pil. Pilen ska vara vänd uppåt visar hur du ska placera regulatorn slut. Leta regulatorn ingången på Playstation 2 och sedan försiktigt dra änden av Guitar Hero II styrenhet kabeln i ingången. Ge det en lätt knuff för att säkra regulatorn i ingången. Slå på Playstation 2 och sedan vänta på menyn att ladda. Placera Guitar Hero II spel skiva i CD facket och vänta på att ladda. Starta ett nytt spel för att testa om Guitar Hero II handkontrollen fungerar.

Hur man ansluter en guitar hero II styrenhet. Playstation 2 controller.
Hur man ansluter en guitar hero II styrenhet. Playstation 2 controller.

Xbox 360-handkontrollen
Ta Guitar Hero II styrenhet för Xbox 360 ur lådan och kontrollera de komponenter som medföljde den. Du kommer att märka att förutom sladden som redan är ansluten till Guitar Hero II controller kommer du att få en egen sladd. Inspektera sladden är ansluten till styrenheten och du kommer att märka sladden slut har en bifogad fil som är rundad. Inspektera separata sladden och du kommer se att den ena änden är en USB-kontakt och den andra änden har en rundad infästning precis som andra sladden. Ta både rundade bilagor och koppla ihop dem. Du behöver bara trycka båda ändarna i varandra. Nu har du en lång sladd kopplad till Guitar Hero II styrenhet. Nu i slutet av sladden blir USB-kontakten som du vill använda för att ansluta till Xbox 360. Sätt in sladdens änden till USB-porten på Xbox 360 spelkonsol. Om du inte kan få det i porten direkt, kan du behöva vända den rektangulära delen över. Slå på Xbox 360 och sedan ladda Guitar Hero II spel skiva i CD facket. När spelet laddar, välj "Ny" för att spela ett nytt spel och testa regulatorn.

Det finns särskilda Guitar Hero II styrenheter för både Playstation 2 och Xbox 360 spelkonsol. De kommer båda att ansluta till sina respektive spelkonsoler annorlunda så se till att du köper den rätta för din typ av spelkonsol.