E2a

Hur man ansluter Call of Duty 3 på nätet

Call of Duty 3 är den tredje utgåvan till Call of Duty videospel serien utvecklat av Treyarch. Denna första person shooter spel kan spelas i enspelarläget eller online i flerspelarläget med människor eller vänner från hela världen. För att spela online med andra spelare som du behöver för att skapa ett online-konto så att du kan spela Call of Duty 3 med andra människor på Internet.

Hur man ansluter call of duty 3 på nätet. Skapa ett xbox live-konto.
Hur man ansluter call of duty 3 på nätet. Skapa ett xbox live-konto.

Skapa ett Xbox Live-konto.
Slå på din Xbox 360 och sedan när menyn laster på bildskärmen väljer Xbox-supporten. Xbox Support kommer att visas på skärmen och det är här du kan skapa ditt Xbox Live-konto. På Xbox Support fönstret väljer du "Gå Xbox Live" alternativet med handkontrollen. Du kommer att få en uppsättning instruktioner att följa på skärmen för att hjälpa dig att skapa ditt Xbox Live-konto. Ett Windows Live ID krävs för att skapa ditt Xbox Live-konto. Du kan få en genom att skapa en Hotmail-konto. Du kan använda din adress hotmail e för att skapa ditt Xbox Live-konto. Välj vilken typ av medlemskap du vill ha för ditt konto genom att välja Gold-medlemskap eller Silver medlemskap. Om du väljer guldmedlemskap, måste du ange din kreditkortsinformation. Om du väljer Silver medlemskap behöver du inte betala för det eftersom det är gratis. Gold medlemskap ger dig mer tillgång till Xbox Live tjänster och tillämpningar.

Skapa ett PlayStation 3 Network-konto.
Slå på din Playstation 3 konsol och sedan vänta på menyn för att ladda på skärmen. Välj Playstation Network alternativet med handkontrollen och välj sedan "Registrera dig för PlayStation Network". På nästa panel som öppnas, välj "Skapa ett nytt konto (nya användare)" alternativet längst ned på skärmen. Du kommer nu ge din personliga information som din land, e-postadress, födelsedatum, namn och adress. Skapa en online-ID som andra spelare kommer att identifiera dig online. När det gäller service och användaravtal formulär visas på skärmen väljer du Godkänn-knappen.

Välj något av marknadsföring meddelanden du vill ta emot från Sony eller närstående bolag och sedan granska den information du har angett för ditt konto. När du är nöjd med din ansökan väljer du på Bekräfta. Du kan anpassa ditt konto ytterligare genom att välja en avatar. Fyll i en enkät om du blir ombedd att. Du kan nu logga in med dina inloggningsuppgifter.

Skapa ett playstation 3 network-konto. Anslut online med call of duty 3.
Skapa ett playstation 3 network-konto. Anslut online med call of duty 3.

Anslut online med Call of Duty 3.
Sätt Call of Duty 3 videospel disk på din spelkonsol CD facket och vänta på att spelet att ladda. På spelets huvudmeny välj Multiplayer-läget och välj sedan att spela online. Du kommer att loggas in automatiskt med online-konto som du skapade i föregående steg.

Din online-konto kan du ansluta med människor på internet och spela Call of Duty 3 med dem i online multiplayer-läget.