E2a

Hur man anpassar ett Guitar Hero III gitarr

Guitar Hero III är ett av de mest populära och spelade spel på tre översta spelkonsoler ute på marknaden idag, Xbox 360, Playstation 3, och Nintendo Wii. Medan spelet kan spelas med vanliga regulatorer som följer med konsolen, är det mycket roligare att använda gitarren som kan köpas separat. De gitarr styrenheter simulera utseendet och känslan av en riktig gitarr och tillåter dig att emulera din favorit rockstjärnor som du spelar spelet. Typiskt gitarr styrenheter kommer i ett standardutförande och för casual gamers, är detta bra. Men, om du är en hardcore gamer, kanske du vill kunna anpassa gitarren så som du vill att det ska se ut. Detta är möjligt och kan göras på en mängd olika sätt. Här är några av dem.

Hur man anpassar ett Guitar Hero III gitarr. Måla det.
Hur man anpassar ett Guitar Hero III gitarr. Måla det.

  • Måla det. Det bästa sättet att göra din gitarr se ut som the real thing är att ändra sin färg jobb. Tekniskt sett kommer du att fastställa nya färgskikt. För att göra detta, kommer du vill skapa mönstret för färgen. Gör detta på papper. När det är gjort, bestämma färger du behöver för lack. Du kommer att vilja använda sprayfärg som är lämpad för plast eftersom gitarren är gjord av hårdplast. Denna typ av sprayfärg kan hittas i din lokala leverans-och färghandel. Bortsett från färgen, kan du behöva få en rulle målartejp också. Tejpa upp alla de områden som du vill lämna ut av lack. När det är gjort, gå till stan med färgen. Två till tre lager bör räcka. Avsluta lack med klarlack färg.
  • Stick it. Om att skapa ett nytt paint jobb är inte att passa dig, kan du faktiskt skräddarsy din gitarr genom att helt enkelt lägga till bilder och logotyper för det. Den gitarren normalt kommer med en uppsättning av klistermärken som du kan gips på det. Göra sig av med detta eftersom detta bara kommer att göra din gitarr ser ut som en regulator. Istället leta efter olika klistermärken på din favorit band eller märken gitarr och använda dessa för att beställnings-designen din gitarr. Klistermärken är enkla och lätta att använda och därför kan du anpassa din gitarr utan att behöva göra mycket.
  • Koppla det. Gitarren bandet är en annan del av din gitarr som du kan skräddarsy också. Först, om du inte gillar bandet, kan du välja att köpa en i förväg utformad rem på din lokala musik leverans butik. Å andra sidan, om du verkligen vill lägga din personliga prägel på beståndet bandet, kan du lägga till patchar till den. Den stryker lappar varianter är vad du behöver. Dessa fläckar kan hittas i många butiker i köpcentret som Spencers. Ställ plåstret på bandet och använd ett varmt strykjärn till gips designen på den.


Bortsett från dessa tre alternativ kan du anpassa gitarren genom att lägga pärlor och plast smycken på olika delar av gitarr. Du kan använda en plast-bindande lim för detta.