E2a

Hur lossa rostiga muttrar, bultar och skruvar

Ofta när man är för upptagen med ditt arbete och dagliga sysslor i huset, tenderar man att förbise de små sakerna som finns inne i ditt garage, som omfattar muttrar, bultar och skruvar. När du missar alla möjligheter att städa dessa saker, får de rostiga i snabbare takt, och därmed blir de ineffektiva. Dessutom, när de blir för rostig, hittar du det är svårt att rengöra dem och få dem att se hur de ska. Du måste även lossa dem så att rengöringsprocessen kommer att bli mycket enklare. Så här är några några tips om hur man lossa rostiga muttrar, bultar och skruvar:

Hur lossa rostiga muttrar, bultar och skruvar. Först av allt måste du göra en inventering av alla de saker som behövs rengöring och reparation.
Hur lossa rostiga muttrar, bultar och skruvar. Först av allt måste du göra en inventering av alla de saker som behövs rengöring och reparation.

  1. Först av allt måste du göra en inventering av alla de saker som behövs rengöring och reparation. Således gör en lista över alla rostiga bultar, muttrar och skruvar. Se till att du inte missar en så att efter att du är klar med rengöringen, behöver du inte gå igenom det igen för att du missar några av dem i din lista.
  2. Förbered allt material som behövs för att lossa de rostiga muttrar, bultar och skruvar i ditt hus. I grund och botten måste du förbereda en flytande rost buster typ produkt, höll en hand propanbrännare, skruvmejslar och handskar. Med hjälp av en handhållen gasolbrännare kan vara riskabelt så se till att din arbetsplats är säker - kontrollera miljön om den har någon läckande brännbart material i närheten och försöker ta bort dem eller flytta dem bort från din arbetsplats. Dessutom, låt inte några barn i närheten när du arbetar.
  3. Spraya vätskan rost buster typ produkt på rostiga skruvar och låt vätskan sitta där i några minuter. De mest kända bland dessa produkter är PV Blaster-typ. Efter det kan du prova att ta bort rostiga skruvar långsamt. Om skruvarna inte kommer att vika, försök att vänta ytterligare några minuter. Vanligtvis tar det max 30 minuter innan rost buster sippra genom rostiga föremålet. Om efter detta är skruven fortfarande sitter fast, så du kan lika gärna behöva gasolbrännare.
  4. Använda handhållna gasolbrännare, värme huvudet på rostiga skruv i cirka 30 sekunder, något flytta brännaren runt för att värma hela skruvhuvudet. Använd en skruvmejsel, vrid långsamt uppvärmda skruven tills den löser upp. Nu vill du inte att få misstag brände så använd handskar röra skruven. Å andra sidan, om du vill värma en bult och / eller mutter, måste du sätta facklan där de möts och långsamt värma den del inklusive hela muttern. Efter att ha använt gasolbrännare, glöm inte att stänga av den för det kan skada dig.
  5. Om du fortfarande tycker att det är verkligen svårt att lossa upp de rostiga muttrar, bultar och skruvar med detta material, då du kanske vill rådfråga närmaste mekaniker i ditt ställe. Kanske är det dags att du skär dem rostiga föremål med hjälp av en elverktyg som skär genom stål eller hög kvalitet skärbrännare. Och detta kräver hjälp av en professionell mekaniker.