E2a

Hur levitera små föremål

Barn och även vuxna, har alltid varit fascinerad av magiska tricks. Det fanns en tid när cirkusen var mycket populär, och bortsett från akrobater, var clowner som utför magiska trick höjdpunkten av showen.

Numera

Numera behöver man inte vara en erfaren trollkarl för att kunna dra av avancerade tricks. Det finns nu flera nyhet butiker som säljer rekvisita för magiker eller ens bara för amatörer. Dessa rekvisita är speciellt framtagen för tricks och var mönstrad från vad erfarna magiker använder i sina shower.

Om du också tittar på TV

Om du också gillar att titta på TV, kan du ha sett en show där en maskerad trollkarl river upp några av de mest populära magiska trick. En av de mest förbryllande trick innebär levitation. Skulle inte du vill visa upp för din familj och vänner genom att lära dig att levitera små föremål? Amaze eller ens skrämma vänner eller totala främlingar med detta enkla trick. Läs instruktionerna nedan för att veta hur magikerna gör det.

Hur levitera små föremål. Material som du behöver.
Hur levitera små föremål. Material som du behöver.

 • Material som du behöver:
   • Klar tejp eller någon tydlig lim såsom vax
   • Klart sträng, som nylon eller fiske tråd
   • Liten material att levitera, som en penna
 • Samla det material du behöver. Kontrollera att du har allt du behöver med dig. Leta efter en lätt och litet föremål som du ska använda för levitation trick. Bandet eller vax som du ska använda ska vara ren och klar. Se också till att din sträng är klar och tunn så det kommer inte att vara synlig för din målgrupp.
 • Justera belysningen. Om du bara försöker detta trick för första gången, försöker spela med rummets belysning för att se till att det inte orsakar strängen och bandet att visa. När du är mer erfarenhet, kan du flytta dina trick utomhus där du inte har mycket kontroll över belysningen.
 • Placera tydlig bindemedel på den ena änden av strängen. Klibba den till ett finger på en hand. Gör samma sak för den andra änden av strängen. Fäst denna ände till den andra handen. Observera att strängen inte bör vara för lång eller för kort. För nu, försöka arbeta med en 1 meter lång sträng och justera längden så behövs senare.
 • Få det lilla objektet du vill att levitera. Använd tydliga lim, och hålla objektet i mitten av den klara sting.
 • Öva din trick. Det vore bäst att träna din levitation trick i från en spegel. Flytta handen runt och se vilken vinkel ser bäst. Lägg till effekter genom att dramatiskt att flytta händerna från varandra långsamt och agera som om du koncentrerar på att göra föremålet flyta.
 • Utför framför människor. Efter att ha tränat ett par gånger, visa din nya magiska trick till vänner och familj. Gör en fin berättelse kretsar kring den lilla objektet som du använder innan du gör susen. På så sätt kommer allas uppmärksamhet är på objektet och inte på sin omgivning. Det kommer att vara mindre benägna för dem att märka strängen.


Med tillräckligt praxis, kan du utföra trick där du kan be folk att lämna dig ett litet föremål i deras val som du kommer att levitera. Så länge objektet fastnar på strängen, bör du kunna utföra tricket smidigt.