E2a

Hur köper vinyl och plast modell kit

Olika material används för modell kit för flygplan, fartyg, bilar, djur och precis vad som helst som kan formas, gammalmodiga och monteras.

Resin kit är gjutna av solid plast

Resin kit är gjutna av solid plast. Detta gör de modeller tyngre än modeller tillverkade av andra typer av material. Andra kit är gjorda med plastbeläggningen endast den inre ytan av formen. Dessa typer är lättare. Vissa typhus och djur görs på detta sätt.

Hur köper vinyl och plast modell kit. Om du är i anime karaktärer då harts är det bättre material att välja.
Hur köper vinyl och plast modell kit. Om du är i anime karaktärer då harts är det bättre material att välja.

Vinyl är som det material som används i plastflaskor endast mjukare. Den vinyl blåses in i formen så att Modellen är ganska ljus. För att kompensera för denna lätthet, vissa modellset har ben som injiceras med gips för att göra dem fast och stabil.

När du köper din vinyl och harts kit modell, här är några tips:

 1. För en nybörjare, välja en modell som är lättare att hantera med några minuters delar som behöver fler detaljer.
 2. Om du är i anime karaktärer då harts är det bättre material att välja. Dessa är kraftigare och tyngre. Och eftersom dessa är tjockare, hävdar de sin form och kommer inte att böja.
 3. Om möjligt, bara köpa originalet och inte den omarbetade modellen för att undvika brister.
 4. Inspektera modellen. Du bör se mögel linjer. Det är där de två delarna av modellen är förenade med varandra. Detta bör vara ren och slät. Kontrollera om förskjutna linjer, vilket indikerar att de två delarna inte kommer att anpassa perfekt när gick.
 5. Luftbubblor är oundvikliga på grund av formningsprocessen men de bör vara få och mycket små. Större luftbubblor kan förstöra ytan på din modell och svåra att täcka. Läs recensioner om ett visst varumärke / modeller och grundligt inspektera modell innan du gör ett köp.
 6. Om du är väl förtrogen med det tecken som du ska köpa, kolla hur modellen har skulpterat. Det ska vara rent och gjort precis rätt. Kontrollera att linjerna är jämna och det finns inga skeva portioner.
 7. Den modell kit som använder vinyl är mjukare och mer formbara. De är också poseable. Vissa smärre böjar kan rättas till när doppas i varmt vatten. Men det betyder inte att du kommer att få en modell kit med brister.
 8. Kontrollera att alla delar, som räknas upp i bifogade förteckning är alla i lådan.
 9. En komplett uppsättning instruktioner bör också ingå i modellen kit box.
 10. En bild eller bilden av den sammansatta karaktär i färg bör tryckas på förpackningen för din referens och färg guide.
 11. Kontrollera om du behöver köpa ytterligare färger lämpade för användning på plast eller vinyl. Också se om du behöver lim. Det finns olika typer av lim som behövs för vinyl och harts modeller.

Dessa typer av modell kit är svårare att hitta

Resin kit är gjutna av solid plast. Luftbubblor är oundvikliga på grund av formningsprocessen men de bör vara få och mycket små.
Resin kit är gjutna av solid plast. Luftbubblor är oundvikliga på grund av formningsprocessen men de bör vara få och mycket små.

Dessa typer av modell kit är svårare att hitta. Och dessa är dyrare än de flesta modell kit. Om du bor i New York, här är några butiker som du kan besöka - Anime krasch , Midtown komiker , Forbidden Planet och Bild Anime Co Ltd