E2a

Hur köper resor litteratur som en gåva

Att resa är inte bara om nöje och äventyr

Att resa är inte bara om nöje och äventyr, det är en utbildning i sig. Separat från de fyra väggarna i ett universitet, är detta det näst bästa som kan bredda ditt sinne och vidga dina vyer. De människor, kultur, mat, och landskapet är bara några av de upplevelser du kan suga in och lagra i minnet långt efter det datumet har bleknat på din flygbiljett.

Dela den upplevelsen med någon som planerar att resa genom att köpa resor litteratur som en gåva.

Såhär:

Hur köper resor litteratur som en gåva. Fråga henne om hon planerar att resa och vad hon hoppas få ut av upplevelsen.
Hur köper resor litteratur som en gåva. Fråga henne om hon planerar att resa och vad hon hoppas få ut av upplevelsen.

  1. Fråga henne om hon planerar att resa och vad hon hoppas få ut av upplevelsen. Därifrån kan du göra en lista över den typ av resor litteratur att ge henne som en reskamrat - soffbord bok, karta, mat och vin, hotell / resorts, stränder, konst & kultur, natur, sport och rekreation - Listan fortsätter men det är verkligen viktigt att veta så att du kan fatta ett välgrundat beslut innan ett köp. En sak att tänka på är att det finns många resor litteratur till försäljning, men vissa kan redan vara föråldrad så plocka den senaste litteraturen för att göra resandet enklare.
  2. Bestäm orsaken och motivationen för resan. Din vän kan resa på grund av ett speciellt tillfälle eller något hon gör som en årlig sak i tid för hennes planerade semester. Årsdagar, födelsedagar, festivaler, eller kompenserar för välbehövlig R & R är exempel på exempel. Dessa skäl förtjänar noggrann och tankeväckande tänkande, att inte tala om en justering av din budget beroende på import och effekterna av resor. Till exempel, om hon reser med sin man för att fira ett jubileum, resor litteratur på högt rankade bed & breakfast Värdshus kan vara precis den perfekta gåvan.
  3. Ta hennes personlighet i beaktande när man väljer en gåva. Är hon in utomhus eller inomhus äventyr? Tycker hon konst? Är hon handlar om att upptäcka gourmet recept och fina viner? En samlare, kanske? Tycker hon att kommunen med naturen? Hennes personlighet hjälper dig att hitta den saknade pusselbiten om du har ingen aning om vad för att få henne.
  4. När du är osäker, överväga att köpa henne ett presentkort. Ja, kommer detta att beröva princip du se henne skrika av glädje över en fantastisk resa present men då du kommer att ha gett henne den absoluta och ohämmade frihet att köpa vad hon vill utan att oroa dig för kostnaden.
  5. Fråga hennes vänner eller föräldrar för gåva förslag. Deras insatser kommer att vara till stor hjälp för dig när det är dags att gå ut och köpa resor litteratur.
  6. Be henne att lista sina topp 10 dröm destinationer men inte berätta för henne varför. Detta kommer få henne alla arbetat upp och kommer att sätta scenen för förväntan och spänning.
  7. Gå till bokhandeln men inte någon kommersiell bokhandel om det finns andra retail platser som du kan gå in. Det är bäst att hitta hole-in-the-wall specialaffärer som bär speciella och one-of-a-kind resa litteratur.
  8. Också mycket viktigt för henne att få som en gåva innan hon ger sig ut i landet är en ljud-bok eller ett lexikon över det lokala språket i det land hon kommer till. Det finns inget svårare än språkbarriären när du reser.

Slutligen, när du vill ge henne en bonus gåva, det finns alltid språket i pengar ifall hon får ont om kontanter.