E2a

Hur köper Pokemon kort

Är din unge ett fan av denna japanska anime tecknad serie? En stor gåva för honom är Pokemon kort som är allmänt tillgängliga på marknaden genom webbplatser eller butiker hobby. Här är några bra riktlinjer att komma ihåg när man köper Pokemon kort:

  • Titta Pokemon. Detta är en livskraftig första steg för dig att följa. Du bör ta dig tid att titta på Pokémon så att du kan bekanta dig med vilka karaktärerna är, deras grundläggande egenskaper, deras nivå av popularitet, etc. Detta skulle hjälpa dig att få en känsla för den tecknade, och skulle hjälpa dig att veta de viktigaste tecken samla (kontra bara köpa slumpmässigt).
  • Bestäm hur många kort du vill köpa. Pokemon samlarkort är vanligtvis finns i förpackningar eller uppsättningar booster, medan vissa kort finns individuellt (dessa är oftast dyrare, men). Booster Pack är en uppsättning av 10 kort vardera, med ett sortiment av slumpmässiga kort plus en ovanlig / sällsynt kort. Även booster kort kommer att ge dig bättre valuta för dina pengar, självklart kan du inte styra vilken typ av kort som du kommer att sluta med. Kanske ett bättre alternativ är att köpa kort förpackningar enligt teman, med teman som är baserade på den typ av Pokémon eller äventyret. Om du bara inte säker på vad att specifika kort att köpa du kanske väljer de tillgängliga "grab bag", som innehåller 10 slumpmässiga kort (vissa innehåller 20, 50 och upp till 75 kort) plus 1 sällsynt kort.
  • Var säker på att du köper äkta kort. Det finns inget värre för en kort samlare än att ta reda på att hans kort är falska. Se till att du endast köpa från välrenommerade återförsäljare eller från etablerade webbplatser. Autentiska kort indikerar deras upphovsrätt datum och namnet på illustratören på undersidan av kortet, de bör också inte vara för hårt eller för tunn, och färgerna ska vara av högsta kvalitet. Leta också efter stavfel, fläckar, en lila virvlande designen (snarare än blå) och tryckfel (till exempel: HP 80 i stället för de verkliga 80 hk). Om du ser några av dessa kontrollampa tecken, är chansen, kortet är fejk.
  • Bestäm om du vill köpa den japanska eller europeiska versionen. Vet att det finns olika serier för japanska och europeiska versioner, så ta reda på vad du behöver köpa och kontrollera om det är den version som du vill ha.
  • Överväg att köpa tillbehör. Om din unge är en hård kärna samlare, kommer poster såsom samlare burkar, förvaringslådor, bärbara fall spel och beskyddare kort säkert att uppskattas.
  • Överväg att köpa topprankade Pokemon kort. Några av de bästa och mest eftertraktade Pokemon kort är följande: Lugia EX, Ancient Mew, Arceus, och Charizard. Skaffa kort som dessa och ge dem till en kort samlare kommer göra honom (och du) allvarliga svalka poäng.

Där har du det

Hur köper Pokemon kort. Bestäm hur många kort du vill köpa.
Hur köper Pokemon kort. Bestäm hur många kort du vill köpa.

Där har du det! Dessa är bara några av de bästa sätten att köpa Pokemon kort. Kom ihåg, det är verkligen en fråga om att bli kunnig om Pokemon, så att du skulle veta precis vad man ska se upp för och vilka tecken som är verkligen den coolaste. Du bör också räkna med att Hit Points (HP - ju högre, desto bättre), attacken styrka och sårbarhet. Lycka till, och hoppas att detta hjälpte!