E2a

Hur köper gammal mjölk kan repliker

Gamla Mjölk kan repliker är mycket svårt att komma med dessa dagar

Gammal mjölk kan repliker är mycket svårt att komma med dessa dagar. De kanske inte är tillgänglig i vissa områden. Dagens moderna mjölk burkar blek i jämförelse med vintage mjölk burkar användes på 1940-talet. Så kan en riktigt bra mjölk är en viskning från det förflutna och ett samlarobjekt. Här är några av de sätt där du kan köpa gamla Mjölk kan repliker.

Hur köper gammal mjölk kan repliker. Sök efter det på platser som eBay.
Hur köper gammal mjölk kan repliker. Sök efter det på platser som eBay.

  1. Sök efter det på platser som eBay. Komma eBays senaste mjölk kan replika och crème repliker till salu med dess bärare är ett exempel på hur du kan få gamla Mjölk kan repliker. Det kan också finnas andra poster av typ och människor som är intresserade av samma saker som kan hjälpa dig att hitta så många kopior som du kan.
  2. Kontrollera med konstnär skapelser av kopior av gamla mjölkflaskor. Artist skapelser är mer edgy och de dubbla som ett dekorativt inslag för ditt hem. Alyssa Ettinger har en mycket attraktiv samling av flaska repliker i sin design och de är lätt till salu för intresserade köpare. De flesta webbplatser främja Alyssa s mjölkflaskor som en mycket bra replik i stället för den ursprungliga.
  3. Skaffa ett konto på online-auktion butiker. handlar mig och andra onlinebutiker auktion erbjuda sin egen version av mjölken kan repliker till din fördel. Om du gör ett konto, kommer du alltid vara uppdaterad för poster av detta slag och många andra.
  4. Köp den från vanliga nätbutiker. Om du är villig att punga ut lite högre än utförsäljningen priset, kan du prova Amazon.com versionen av vintage repliker mjölkflaska med bärare. Stora butiker, från tid till annan, har dem i hemmet inredning kategorin.
  5. Skapa din egen mjölk replik. Frappuccino flaskor besprutas med vitt är också ett bra sätt att skapa en kopia av mjölk burkar om du inte riktigt får hitta en fin en som kittlar din fantasi.
  6. Hitta gamla mjölk dricker. Varför nöja sig med det dubbla om du kan hitta äkta mjölkflaskor i ypperlig kondition? Lär känna några gamla folk som är pack råttor och fråga dem om de har några av de mjölk burkar gömt undan i deras vinden någonstans. Du kan också gå från dörr till dörr i din kommun och se vem som har dem. Detta är ett bombsäkert sätt att få ursprungliga mjölken burkar som du kan dekorera ytterligare.
  7. Delta byta händelser och vara uppmärksam på utförsäljningar eller garage försäljning i grannskapet. Dessa mjölk plåtburkar är inte riktigt den typen som gör i snabbköpet, men finns ofta i de mest obskyra försäljningen i annan persons garage och byta händelser. Det unika med vintage posten läggs till roligt att få det den hårda vägen.

Att ha en mycket fin uppsättning kopior mjölk tenn är verkligen fantastiska som samtalsämne, isbrytare och dekoration till ditt hem. Dessa mjölk tenn repliker överleva problem som det tog dig att skaffa dem och de är verkligen värt att vänta och hålla ut för.