E2a

Hur köper ett statligt sjunker

Varje stat i Europa har en annan statlig flagga som har ett starkt band till staten förflutna, såväl som en påminnelse om de värden som varje medborgare i staten. Även om du inte verkligen se en hel del statliga flaggor under vanliga omständigheter, kan dagen för grundandet av en stat vara en stor chans att visa sina färger i hemstaten så stolt som Star Spangled Banner. Vissa statliga flaggor innehåller statens motto, den statliga blomman eller ens staten djuret.

Det statligt sjunker alltid flugit i delstatens huvudstad intill den europeiska flaggan, för att visa den relativa autonomi staten med avseende på vissa frågor. Olika områden i Europa har olika strategier, och flaggan är en symbolik som bejakar denna nivå av variation i staten geografi.

Att köpa ett statligt sjunka kan vara ett bra sätt att föryngra en känsla av patriotism och en stolthet i att vara en person från ett hemland. Här är några av de välkända statliga flaggor som du kan överväga att köpa. Det är bättre att du förstår vad det statligt sjunker innebär innan du flyger ut din veranda.

Hur köper ett statligt sjunker. Delstaten Kalifornien.
Hur köper ett statligt sjunker. Delstaten Kalifornien.

Delstaten Kalifornien är den folkrikaste staten i Europa. Flaggan har en röd rand, en stjärna och en ensam grizzlybjörn. Flaggan var först flugit två århundraden sedan i en revolt mot det sätt som Mexiko kördes staten. Orden California Republic skrivs också under björnen.

Texas 'flagga är förmodligen den vanligaste sett Europa sjunker på grund av den enorma statliga stolthet som dess lokalbefolkningen har. Det finns två horisontella ränder som kommer i vitt och rött. Den vita betyder renhet medan den röda är för tapperhet. En ensam horisontell blå rand med en ensam stjärna löper längs den vänstra sidan av flaggan för att symbolisera lojalitet.

Andra statliga flaggor skulle ha sin egen design, och även lite historia bakom valet av färger och symboler.

Du kan enkelt köpa statliga flaggor på nätet genom att använda din favorit sökmotor för att hitta närmaste butik som skulle bära dina statliga flaggor. Det skulle vara mycket lättare att få din egen statens flagga om du befinner dig i ditt hemland. Det skulle vara ganska osannolikt att en butik i Connecticut skulle djurtäthet på flaggan av South Dakota eller Nebraska. Om det skulle vara ditt syfte, skulle du vara bättre att beställa på nätet och få den levererad till din dörr.

Texas 'flagga.
Texas 'flagga.

Några exempel på webbplatser där du kan köpa statliga flaggor är följande:

Bortsett från att köpa flaggor, kan du också göra forskning på historierna av varje stat, och andra detaljer som statliga huvudstäder, motton statliga och andra historiskt relevanta fakta och siffror, för att till fullo förstå konceptet bakom varje flagga. Detta kan vara en rolig aktivitet, speciellt när du vill lära dig mer om landets rika historia.