E2a

Hur köper barnen presenter till mindre

Med alla känner nypa av vår ekonomiska situation

Med alla känner nypa av vår ekonomiska situation, söker man nu efter fler fynd. Folk måste vara så mycket smartare om där de spenderar sina pengar medan shopping, bland annat köpa julklappar. Om du har massor av barn, syskonbarn och gudbarn att ge presenter till, skulle du gå sönder bara köpa dem presenteras. Här är ett par förslag som du kan följa när det gäller att köpa barnen julklappar för mindre:

Hur köper barnen presenter till mindre. Starta din semester lista tidigt och köpa artiklar under slutet av säsongen försäljning.
Hur köper barnen presenter till mindre. Starta din semester lista tidigt och köpa artiklar under slutet av säsongen försäljning.

  1. Starta din semester lista tidigt och köpa artiklar under slutet av säsongen försäljning. Det finns några möjliga presentartiklar som du kan köpa i lågsäsong som bör spara dig en hel del mer. Detta är särskilt användbart när du tänker på julklappar. Du kan handla så tidigt som i slutet av februari för detta, vid 50% rabatt, och bara hålla de poster i din förvaring. Sakta men säkert, skulle du kunna passera på din lista och när november eller början av december rullar in, är allt du behöver göra är bara linda alla dessa julklappar. Du skulle också ha undvikit julruschen genom att göra detta.
  2. Kolla på lågprisvaruhus, sparsamhet butiker. Om du har en lokal Dollar Store i området, tror inte två gånger om att gå in och kontrollera varan. Det kan finnas några krimskrams du kan leta efter, eller saker som borde vara stor som strumpastuffers för jul.
  3. Kolla på nätet för försäljning och andra promos. Vissa detaljhandeln webbplatser erbjuder oftast olika fynd på nätet än i deras faktiska butik och det skulle vara synd att missa den här. Några bra erbjudanden på leksaker, böcker, prylar och media, vilka barnen är så in i dag, är också tillgängliga på budgivning webbplatser som Ebay eller sekretessbelagda sajter som Craigslist. Du kan även göra saker som du inte hittar någon på dessa platser. Bortsett från köpet, köpa på nätet också erbjuder dig bekvämlighet, eftersom du inte behöver slå galna streck och armbågen ut andra kunder att få de bästa erbjudandena.
  4. Köp nyttiga presenter och vara mycket praktiskt om det. Du skulle få din dollarns värde genom att göra så. Vet vad barnet tycker först så att detta sätt, du vet att du ger något som inte kommer att finnas kvar i garderoben eller lagring. Ge inte henne något som hon inte kommer att ha någon användning för, och som är helt inte av hennes intresse. Till exempel kan din favorit systerdotter vara kär i Twilight och skulle vara glad att få en Twilight merchandise. Om hon är i att samla byst eller action figurer, då det skulle vara en bra idé att ge henne detta för att lägga till sin samling. Ge henne en Marvin The Martial bysten, eftersom det för närvarande är till försäljning, bara kommer vara ett slöseri med pengar.
  5. Var inte helt medvetet. Märkesleksaker är naturligtvis dyrare, men det finns en hel del alternativ där ute som också är gjorda av samma kvalitet. Yngre barn, i synnerhet, inte kommer att bry sig om huruvida du köpte dem en märkesvaror objekt. De kommer att vilja ha en leksak precis samma om det kom från en generisk varumärke.