E2a

Hur köper anpassade hula hoops

Hula hoops har alltid haft en följande eftersom de sitt första framträdande på 1950-talet. Numera hula hoops kommer i en mängd olika utföranden och med tillkomsten av webben, skräddarsy dina egna hula hoops har blivit bekväm.

Hur köper anpassade hula hoops. Besök en rockring hemsida.
Hur köper anpassade hula hoops. Besök en rockring hemsida.

Här är stegen för att anpassa dina hula hoops:

  • Besök en rockring hemsida. Det finns många hemsidor på nätet som säljer hula hoops. Specialty rockring butiker har ett större urval. Besök deras bildgalleri för att se över de lager som de besitter. Läs den ofta svarat på frågor avsnittet för att känna till detaljer om att köpa rätt rockring för dig.
  • Välj en storlek. Den gemensamma ramstorlek kommer i en 33-tums diameter, men du kan få din bågen modifieras för att vara bredare eller smalare. Den ideala ringdiameter är en du kan bekvämt rotera runt höfterna för inte mindre än tio minuter. Detta är särskilt viktigt om ditt mål är viktminskning.
  • Välj vikt. Tyngre hula hoops ger dig en mer effektiv träning och är lättare att svinga med nybörjare. Avancerade utövare kan köpa lättare professionella bågar som roterar snabbare när de används för knepigare manövrar. Använd inte vatten-viktade bågar, vilket påverkar rotationen av leksaken.
  • Välj ett material. Hula bågar kan göras från plast, glasfiber, metall och trä.
  • Besluta om ett mönster. Hula hoops kommer i solida, tvåfärgade, randiga och andra mönster. Vissa hoops har vågor och andra mönster inbyggda i materialet.
  • Köp så många fälgar som du behöver. Om du vill öva roterande flera bågar samtidigt, köpa dem alla på samma gång så att du bara behöver betala för en enda leverans och transaktionskostnader. Kontrollera att du har tillräckligt med utrymme för butiken dem alla.
  • Leta efter nyhet tunnband. Vissa fälgar är brandsäkert och kan tända eld på för att skapa en magnifik uppvisning av bågen arbete. Andra är utrustade med LED-lampor som tänds för att skapa vackra effekter när du roterar dem.
  • Tänk på att köpa en hopfällbar hoop. Dessa fälgar vika eller lossnar i mindre delar, vilket gör dem lättare att lagra för resor. Vissa specialaffärer levererar hopfällbara varianter med flera mönster, vilket ger dig en hoop hållare, liksom.
  • Överväg att köpa rockring tillbehör. Att köpa en hula hoop video läraren låter dig behärska en massa hoop tricks och tekniker. Du kan också köpa Filmelektriker band för att förbättra greppet på bågen. Om du ska köpa en rockring för ett träningspass, köpa de nödvändiga fitness kläder och redskap såsom skor, handdukar och vattenflaskor.
  • Överväg att skräddarsy din egen båge. Köp en billig grundläggande band eller skaffa en begagnad modell från ett gym försäljning. Använd akrylfärg, permanent markörer, vapen färg och glitter för att styla dem till din egen tillfredsställelse. Kontrollera de tillbehör du lägger inte påverkar den roterande saldot på ditt bågen.

Vare sig som en workout redskap eller bara en rolig leksak, hula hoops är ett värdefullt köp. Anpassa din egen kommer att lägga en personlig touch.