E2a

Hur kan man vara fantastisk på madden spel på PC

Om du är en fotboll fanatiker

Om du är en fotboll fanatiker, vet du definitivt John Madden. John Madden är en fotbolls Hall of fame. En fotboll PC-spelet var även utvecklat och uppkallad efter honom. Spelet heter Madden NFL. Nya versioner har släppts varje år sedan det blev en hit för PC-spelare som också älskar fotboll. Eftersom det blev mycket populär, var spelet utvecklas så att spelare kan spela med andra online. Som en riktig fotbollsmatch, måste du ha taktik och du behöver träna för att vinna spelet.

Om du vill vara fantastisk på Madden spel på PC, här är de saker du behöver göra:

Hur kan man vara fantastisk på madden spel på PC. Du måste ha Madden PC spelet installerat på din dator så måste du köpa spelet.
Hur kan man vara fantastisk på madden spel på PC. Du måste ha Madden PC spelet installerat på din dator så måste du köpa spelet.

  • Du måste ha Madden PC spelet installerat på din dator så måste du köpa spelet. Du kan köpa detta i spel butiker samt Wal-Mart och eBay. Du måste också köpa en bra controller. Men se till att datorn uppfyller systemkraven för Madden PC-spel innan de köper den.
  • Läs en Madden guide PC spel eller Madden PC game manual att veta hur spelet spelas och känna till grundläggande drag du behöver göra för att spela spelet.
  • Efter att ha läst bruksanvisningen om hur man spelar Madden, kan du prova nu vad du lärt dig genom att börja spela Madden på din dator. Eftersom du är nybörjare, börja med en enkel mod. Välj ditt fotbollslag och välj rookie läget.
  • När du är bekväm med det enkla läget kan du prova andra lägen och du kan ändra svårighetsgrad till en mer svår. Drill, Öva, Lead Blocker, Franchise och Superstar är några av de lägen som du kan prova efter att ha spelat rookie.
  • Spela de svåra nivåer för att göra dig bättre. När du är bra med att spela på de svåra nivåerna på din dator, kan du prova nu spela online med andra spelare. Madden 05 versioner och uppåt har online-funktioner som gör att du kan spela med andra människor på Internet.
  • Flera spelsajter skapades för Madden spelare på Internet. Du kan registrera sig på dessa spelsajter så att du kan interagera med andra Madden spelare. Det är oftast ett forum på webbplatsen som ger medlemmarna möjlighet att dela tips och tricks med varandra. Du kan delta i forumet, så att du kommer att lära dig olika taktiker och även fusk på spelet.
  • Fortsätt att öva för att förbättra dina färdigheter i detta spel sedan prova en All-Madden spel.


Att spela Madden är ett bra sätt att få kontakt med dina kolleger fotboll entusiaster och gamers PC. Även om du måste fortsätta att öva för att bli en bättre spelare, måste du också se till att du tar en paus från att spela. Du behöver vila och göra andra saker. Din värld bör inte utvecklas i att spela det här spelet ensam. Dessutom kommer spela kontinuerligt påverka din prestation i spelet. Som en riktig fotbollsspelare som också blir utmattad när du spelar, måste du ta en paus för att slappna av och uppdatera ditt sinne, ögon och fingrar från att spela.