E2a

Hur kan man vara en World of Warcraft änka

Gamers vet att det kan vara tidskrävande när de börjar spela ett spel

Gamers vet att det kan vara tidskrävande när de börjar spela ett spel, men när huvudet är i spelet som de inte riktigt märker hur mycket tid som har gått. Det är inte ett problem för ensamstående människor och för dem som inte har alltför många förpliktelser att sköta, men för par, skulle det vara ett problem. World of Warcraft kan få spelare så involverade i spelet att det är svårt att hålla sig borta från det för länge. Om din bättre hälft visar tecken på missbruk, kan dessa tips nedan hjälper dig ta itu med problemet.

Hur kan man vara en World of Warcraft änka. Ha tålamod och lära känna spelet.
Hur kan man vara en World of Warcraft änka. Ha tålamod och lära känna spelet.

  1. Ha tålamod och lära känna spelet. Det är en helt ny värld i World of Warcraft, där du kan få så involverad i spelet att det är som att du har en suppleant liv. Detta är ett alternativt liv i en värld där utmaningarna att du känner dig mer levande än ditt liv i den verkliga världen. Detta är den situation din partner är så du måste förstå det, eftersom det kommer att ge dig en bättre uppfattning om hur du ansluter med din partner och hitta ett sätt att fixa det senare. Om du visar tecken på att du uppskattar spelet för att veta några detaljer om det, kan din partner ta ledigt från datorn för att diskutera spelet med dig. Åtminstone du får hans uppmärksamhet på detta sätt. Du behöver inte nödvändigtvis att spela spelet, bara förstå några detaljer om det. Ha tålamod med din partner, så får några spelare till en punkt där de kommer att tröttna på det ett tag eller inse att det finns skyldigheter som måste tas om hand.
  2. Skapa en distraktion. Du kan schemalägga regelbundna aktiviteter under veckan där din partner har att delta i. Detta gör att du kan dra din partner från datorn på en regelbunden basis och spel kommer att vara begränsad. Få din partner att se att det finns andra saker som kan vara lika intressant eller ännu mer spännande att minska missbruk gaming har på honom eller henne.
  3. Online stödgrupper. Det finns online-stödgrupper som kan hjälpa dig genom att dela dina erfarenheter med människor som har samma problem. Du kanske inte vet hur många människor som är i samma situation som du, så att få på de online-forum kommer att få dig att inse att du inte är ensam. Du kan ventilera din frustration i dessa forum och vem vet, kanske du även få idéer om hur man kan lösa problemet med din partner.

När din partner spenderar mer tid med natten älvor och shamaner i World of Warcraft än med dig, då du vet att det är dags att göra något åt ​​det innan det är för sent.