E2a

Hur kan man vara en vinnare i tävlingen

Vissa människor anser tävlingar ett sätt att lyfta sina andar och tjäna bra pengar eller vinna några fina priser på sidan. Detta är förmodligen anledningen till att vissa människor lever sina liv genom att hitta, skriva in, och vinna alla tävlingar finns. Det är faktiskt roliga att tro att vissa människor faktiskt tar varje tävling de går ganska allvarligt om det är en uppsatsskrivning tävling, en hotdog äta contest, eller en enkel karikatyr teckningstävling. Om du vill vara en av dessa människor och regelbundet vinna varje tävling du går, så här är några tips som hjälper dig hela vägen till finalen.

Hur kan man vara en vinnare i tävlingen. Sök efter tävlingar.
Hur kan man vara en vinnare i tävlingen. Sök efter tävlingar.

  • Sök efter tävlingar. Oavsett om du söker efter nationella eller lokala eller ens Internet-baserade tävlingar, det är ganska lätt att hitta. Först ut, håll utkik på anslagstavlor finns i ditt lokala allaktivitetshus, kommunala kontor, eller skola. Kontrollera tidningarna regelbundet samt eftersom vissa företag använder ofta tävlingar för att marknadsföra sina varumärken och produkter. De kommer förmodligen att annonsera dessa tävlingar på lokal broadsheet. Om detta inte är tillräckligt, se upp för radio-och TV-annonser som berättar om en tävling som snart kommer att lanseras. Slutligen, kolla på Internet efter tävlingen annonser också. De flesta av de stora företagen kommer att få webbplatser som förmodligen kommer att innehålla datum och mekanik för tävlingen de håller. I vilket fall, kontrollera datum och ansluter parametrar. Överväga att välja kortsiktiga tävlingar eftersom detta kommer att ge dig en bättre fördel eftersom endast ett fåtal människor kommer att kunna förbereda sig för den och gå.
  • Förstå de regler och föreskrifter i tävlingen. Innan man går in i tävlingen, se till att du förstår vad tävlingen handlar om de regler och föreskrifter i tävlingen, mekanik och hur man spelar, och kraven för att gå med. Detta kommer att ge dig en tydligare förståelse som hjälper dig att öka dina chanser att vinna.
  • Gå med i tävlingen. Skicka in alla de krav som behövs för att bli en kvalificerad och juridiska deltagare. Detta kan kräva att du fyller upp en anmälningsblankett av något slag.
  • Studera kryphål. Vissa tävlingar kan ha vissa kryphål som du kan manövrera till din fördel som flera poster och vissa kriterier. Studera alla dessa och dra nytta av dem.
  • Formulera en strategi. Vissa tävling kan vara komplicerade och det enda sättet att vinna är att ha en full bevisning strategi som fungerar. Studera de regler och mekaniken i spelet och formulera en bra strategi som du tror kommer att fungera. Se till att öva dessa strategier så ofta du kan. Som ordspråket säger, "övning ger färdighet".
  • Gör vad som krävs för att vinna. Verkliga vinnarna kommer att framhärda och göra nästan vad som helst för att vinna. Om det för att vinna, måste du trampa på andra tävlande så gör det men detta är inte ett rekommenderat sätt att vinna. I vilket fall som helst, göra vad det tar för dig att ta hem honung.

Vinnande första plats är inte allt i vissa tävlingar

Vinnande första plats är inte allt i vissa tävlingar. Ibland, belönar andra tävlingar vissa tröstpris för löpare upp. Detta är fallet, om du inte exakt vinna första pris, gör ditt bästa för att åtminstone plats i finalen så att du kan fortfarande ta hem något trevligt för dina ansträngningar.