E2a

Hur kan man vara en bra knifer: Call of Duty 4

Kniven är ett bra vapen att använda när du inte vill fienden att upptäcka din position. Andra vapen som kulsprutor och pistoler hand kommer bara skapa för mycket buller och vapen eld kommer att dyka upp på kartan. Du kan maximera användningen av kniven för att ta ut fiender i Call of Duty 4, men du måste behärska konsten att bli en bra knifer.

Hur kan man vara en bra knifer: call of duty 4. Välj dina strider klokt.
Hur kan man vara en bra knifer: call of duty 4. Välj dina strider klokt.

Välj dina strider klokt.
Om du precis har börjat lära sig konsten att knifing då du behöver en hel del övning med kniven i olika situationer. Försök att plocka servrar som inte är alltför upptagen så det kommer inte vara alltför svårt för dig att plocka bort fiender. Om du väljer en server med mycket action händer då du kan hamna bli dödad innan du kan få någon praxis gjort. Det kommer att finnas servrar som har regler som är exklusivt för kniv vapen bara. Även om du inte kan vara en kniv expert ännu, kan du använda denna möjlighet att se andra på jobbet. Tja, det är om du kan fånga dem i handling och att du inte deras offer.

Skapa en klass.
I "Skapa en klass" avsnittet kan du konfigurera de ytterligare förmåner som kan hjälpa dig att överleva i stridszonen. Lägg till "Dead Silence" till dina Perks & Inventory avsnitt som ger dig möjlighet att göra mindre ljud när du flyttar, eller plocka upp ammunition. Lägg till "UAV Jammer" att göra dig inte syns på din fiendes radar. Lägg till "Bomb Squad" för att ge dig möjlighet att upptäcka fiendens sprängämnen liggande som minan.

Konfigurera din kniv vapen nås via knapparna på musen. Genom att göra detta kan du enkelt komma åt din kniv när du behöver det.

Skapa en klass. Använd din omgivning.
Skapa en klass. Använd din omgivning.

Använd din omgivning.
Bekanta dig med miljön du befinner dig i så att du kan undvika hotspots och använda landskapet och objekt som gömställen. Omedelbart hitta en bra gömma plats, huka i det och sedan kan du vänta eller observera på fiendens rörelser. Det finns massor av möjliga gömställen som mörka gränder, buskar, träd och andra föremål som du kan stå eller huka bakom.

Skapa en strategi.
Att vara en bra knifer beror också på din strategi. Hitta en lämplig gömställe direkt innan någon ser dig. Om fienden platser du, springa iväg så fort du kan, men inte köras i en rät linje för att undvika att bli skjuten. Om du hittar ett hörn, förvandlas till det omedelbart, så kan du antingen hålla igång eller huka ner nära hörnet du förvandlas till och vänta på fienden att följa dig i det och sedan kan du kniv honom direkt.

Osynlighet är ditt mål om du vill döda så många fiender med kniven som din främsta vapen.