E2a

Hur kan man vara bra på Texas Hold 'Em

Texas Hold 'Em Poker är ett av de mest populära pokerspel idag

Texas Hold 'Em Poker är ett av de mest populära pokerspel idag. Även om relativt lätt att lära, kan lära sig tekniker och tricks för att spela tar mycket tid och även pengar. För att ge dig några tips och råd om hur du gör din Texas Hold 'Em spelar praktiskt taget bättre, läs vidare.

  1. Försök att begränsa dina alternativ. Många har en tendens att skapa många händer på för att få fler alternativ. Dock är nackdelen med detta att du kan bli förvirrad i ditt spel, och Texas Hold 'Em är ett spel av fokus och tricks. Gå till kanske bara en eller två alternativ som du tror kan vara den bästa spela.
  2. Leta efter ett mönster i deras vadslagning eller spela. Dessa mönster kan vara mycket fördelaktigt för din kommande pjäser. Till exempel, om du märkt att en spelare verkar vara tveksamma i vadslagning, eller åtminstone verkar spela säkert på att placera sin insats, kan du räkna ut att han inte har någon stor kort makt. Detta är sunt förnuft på jobbet, men dessa mönster kan bli mycket komplicerat. Spela Texas Hold 'Em är mycket som analytisk läsning, måste du läsa mellan korten.
  3. Lita inte på fysiska eller attitydmässiga mönster. Du kanske tror att du kan använda gester i mönstret beslutsfattande. Gör aldrig detta. Kom ihåg att i alla pokerspel, kan det aldrig vara ett mönster av mänskliga gester som en hosta för ett bra kort och så vidare. Komplexiteten i dessa manér är lika komplex som personligheten hos en person. Därför förlita sig enbart på korten. Du kommer aldrig veta vem som bluffar.
  4. Bluff vid rätt tidpunkt. När du märker att alla verkar ha fina kort och inte luckan, så inte bluffa om du har en lam uppsättning kort. Du kan hamna förlora en stor del av dina pengar. Bluff bara när dina motståndare är mindre. Du kan ha en högre sannolikhet att vinna en omgång.
  5. Göra några stötar betting. Om du satsar högt nästan varje gång, kan dina motståndare förutsätta att du är en hänsynslös bättre och kommer så småningom inte att tveka att satsa högre mot dig i trånga situationer. Det vore bättre att bjuda en hög insats i enstaka skurar. Detta kommer att chockera dina motståndare. När de ser att du satsar på ett tillfälle utan att tveka, kommer de antar att du verkligen har en fin uppsättning kort.
  6. Ständigt skifta från en spelstil till en annan. På samma sätt som du leta efter mönster i din motståndares spelstil ser de också för er. Det bästa att undkomma sin taktik är att med jämna mellanrum ändra vadslagning stil, din hand konstruktion och andra. Detta för att göra det svårare för dem att förutse ditt nästa drag.
  7. Alltid öva din poker ansikte. Att ha en pokerface innebär att man visar en matter-of-sakligt uttryck. Släppa ut mindre uttryck som besvikelse, ilska eller så hjälper dig gräva en mer mystisk aura. De kommer aldrig att veta om du är på att förlora eller vinna, och det är bra. Det är som agerar på stealth.

Hur kan man vara bra på texas hold 'em. Försök att begränsa dina alternativ.
Hur kan man vara bra på texas hold 'em. Försök att begränsa dina alternativ.

Konstant praxis är det bästa sättet att bemästra Texas Hold 'Em. När du får en känsla, att vinna ett pokerspel kommer att vara mer sannolikt att hända i ditt nästa spel.