E2a

Hur kan man vara bra på dota i warcraft

Defense of the Ancients (DotA) är utan tvekan en av de mest populära anpassade kartor i Warcraft världen. Men eftersom det är en anpassad karta, kan det bli lite överväldigande för nybörjare att få kläm på det. Bra strategi, imponerande färdigheter, lagarbete, och även lite tur behövs för att vara bra på det här spelet.

Med några tips till att börja med, kan du börja redan vara bra på DotA. Men först, förbereda grunderna så att du kan spela DotA utan krångel.

Hur kan man vara bra på dota i warcraft. Se och lär.
Hur kan man vara bra på dota i warcraft. Se och lär.
 • Installera Warcraft 3 av Blizzard Entertainment.
 • Skapa ditt eget konto genom att besöka slaget hemsida. Välj ett unikt men distinkt kontonamn. Detta kommer att vara ditt pseudo namn när du spelar DotA.
 • Ladda anpassade DotA karta över ditt val. Det kan vara samma karta som dina vänner spelar, den senaste kartan, eller den mest populära.
 • Starta upp Warcraft II och sedan logga in på ditt Slaget konto efter att förbereda alla dessa.

Nedan är några tips som nybörjare som du kan använda för att vara bra på att spela DotA:

 • Se och lär. Se hur dina vänner spelar DotA. Sättet de gör detta bör ge dig en idé om hur man kan spela bra i spelet. Ännu bättre, få någon som kan orientera dig om spelet och lär dig några avancerade tekniker.
 • Lätt hjälte. Vid första, bättre stick med en lätt hjälte. Hämndgirig ande, Stealth Assassin, Bounty Hunter, Sven, och Skeleton kung är bland dem som är lätta att styra och använda.
 • Köp föremål. Boost upp möjligheten för din hjälte genom att köpa några viktiga saker för det. Det är bäst att du bekantar din hjälte så att du kan lära känna de bästa objekt för det.
 • Fokus på spelets mål. Döda fiender och samla så många guld som du kan är inte det huvudsakliga målet. Målet är att förstöra basen av din fiende tillsammans med sin huvudbyggnad. Din varje rörelse bör gynna denna huvudmål.
 • Vara en lagspelare. DotA är ett lagspel, vilket gör det ännu mer utmanande. Det är därför istället för att visa ditt team dina nyaste kunskaper och skryt om dina nya objekt, bättre hjälpa dem på något sätt du kan. Även den minsta ansträngning kan vara en stor hjälp.
 • Lyssna till ditt team. Det är de som ska lita på när det gäller att lära dig det bästa man kan göra för att vara bra på att spela. De kommer att få nytta av att lära dig och de ska vara glada att hjälpa till.
 • Granska dina spel. Notera vad du gjorde i förra DotA spelet. Vilka var dina misstag och de kloka saker som du gjorde? Granska din prestation på spelet kommer att hjälpa dig att lokalisera dessa och tänker på olika sätt på hur man kan vidareutveckla dina kunskaper.
Lätt hjälte. Köp föremål.
Lätt hjälte. Köp föremål.

Träning och mer träning är den verkliga hemligheten att vara bra på att spela DotA. Ju mer du spelar spelet, desto mer lär du dig. Men inte få dig hooked på spelet eller du kanske beroende av det.