E2a

Hur kan man undvika att titta dålig direkt till DVD skräckfilmer

Direkt till DVD skräckfilmer är ökända för att vara fruktansvärt

Direkt till DVD skräckfilmer är ökända för att vara fruktansvärt, och med goda skäl. Med låga produktionsvärden även för genren, klyscha tomter och tecken och löjliga monster, dessa hem underhållning monstruösa ge hela skräck linjen ett dåligt namn. Men vissa DVD skräckfilmer är ganska anständigt. De gjordes av amatörer som brinner för sitt low-budget hantverk, medan andra är så over the top dåliga blir oavsiktligt underhållande.

Så här undviker du tittar dåliga direkt till DVD skräckfilmer:

Hur kan man undvika att titta dålig direkt till DVD skräckfilmer. Sök efter online recensioner.
Hur kan man undvika att titta dålig direkt till DVD skräckfilmer. Sök efter online recensioner.

  • Sök efter online recensioner. Webbplatser som metacritic.com och rottentomatoes.com sammanlagda recensioner från tusentals människor, vilket ger en populär rating för tusentals filmer. Slå upp titlar som fångar ditt öga bland dessa översyn webbplatser eller kontrollera sina förteckningar över positivt omdömet DVD skräckfilmer.
  • Besök online communities. Det finns flera webbplatser dedikerade till skräckfilmer samt forum, anslagstavlor och sociala nätverk. Många översyn upp-och-kommande direkt till DVD-utgåvor och har de senaste uppdateringarna om nya produktioner. Använd deras sökfält för att se sina synpunkter på filmtitlar du är intresserad av att titta. Du kan också prova att kontrollera sina förteckningar över de värsta filmerna för varje år och påminna dig själv att hålla sig borta från de titlar du ser.
  • Leta efter online-rekommendationer. Film webbplatser som IMDB.com rekommenderar filmer baserat på dina inställningar. Om du markerar skräckfilmer du haft på webbplatsen kommer det att finnas en kort lista över andra filmer som liknar tema och kvalitet under webbsidan.
  • Håll dig till regissörer, författare, producenter och fasor studior du vill. Kvalitet föder kvalitet, och de få goda fasor filmskapare ute har rykte att upprätthålla, en samling av verk för att bygga upp och konstnärliga måste uppfylla. Således håller de släpper utmärkta filmer. Inte bara bör du följa alla framtida filmer av dina favorit filmskapare, kan du spåra deras tidigare insatser och förvänta sig samma nivå av produktion värden som deras nuvarande utsläpp, även om resultaten är lite råa.
  • Vara försiktig med Tweaked titlar. Många fly-by-night studios kommer direkt stjäla titlar från populära filmer och justera den bara tillräckligt för att undvika tvister från ägaren studior.
  • Håll dig borta från grymma covers. Bad skräckfilmer kompensera för sin dåliga produktionskvalitet med smart marknadsföring. Så en tumregel är, desto mer fantastiskt skivomslag, desto mer fruktansvärda filmen.
  • Gå till tilldelning festival film vinnare. Dessa är oftast märkta med gyllene Wreathed tilldelning titlar på toppen av locket. De flesta av dessa är oväntat bättre än de flesta DVD-skräckfilmer.

De flesta direkt till DVD skräckfilmer är fruktansvärda

De flesta direkt till DVD skräckfilmer är fruktansvärda, men även skräck mästare Stephen King medger finns det några pärlor där ute som belönar patienten dvd låntagaren. Om du är en femåring av genren eller bara ha gott om tid att slösa med dina uttråkade vänner, besök din lokala videouthyrning butik och hyra titlar som passerar de kriterier som nämns ovan. Men om du tror att livet är för kort för medelmåttighet, hålla sig borta från den direkt på DVD filmer och välja filmer som tidigare släppts på biograferna.