E2a

Hur kan man minska den p2p betyg på robot rage

Den P2P Förkortningen står för många saker

Den P2P Förkortningen står för många saker. I spelvärlden, kan det vara peer-to-peer-nätverk där du och dina "kamrater" i nätverket kommer att dela belastningen av ansökningsförfaranden, disk lagring, eller ens bandbredd. Många spel använder idag denna typ av datorer eller nätverk. Ett exempel är Robot Rage. I spelet, skulle du vill att din P2P betyg vara låg - om möjligt, noll. Att ha en hög P2P rating kan leda till en dålig anslutning. Du kommer inte att kunna utmana en robot i spelet. Här är några sätt på hur man kan minska din P2P betyg på Robot Rage.

Hur kan man minska den p2p betyg på robot rage. Kontrollera din nuvarande rating.
Hur kan man minska den p2p betyg på robot rage. Kontrollera din nuvarande rating.

  • Kontrollera din nuvarande rating. Du kan kontrollera din P2P betyg på in i lobbyn på Robot Rage spelet. Ju lägre rating, desto bättre är det för dig. Om ditt betyg är långt ifrån noll, räkna med att ha någon anslutning problem och problem spelet senare.
  • Stäng andra program som körs. Köra program lägga till att sänka din processorkraft. Det finns program som förbrukar mycket av processorns kapacitet. Kör din Aktivitetshanteraren för att se vilka är dessa program och bestämmer sig för att avsluta dessa program. Också stänga program som sannolikt skulle störa ditt spel. Eftersom detta är ett online spel, stänga andra program som använder Internet-anslutningen.
  • Kör din spionprogram. Aldrig stänga av spionprogram eftersom du vet aldrig när ett virus kommer att attackera din dator. Online-spel har oftast denna nackdel: de gör din dator mer i riskzonen. Därför, tror att detta kommer att hända. Alltid köra din spionprogram. Men, stänga av skanningen under spelet. Skanningen kommer också att bidra till att sakta ner din processor.
  • Aldrig stänga av din brandvägg. Precis som din spyware, inte stänga av din brandvägg. Detta kommer att utsätta dig för större risker. Många spelare har stött på som har sina konton att hacka. Stänga din brandvägg och ditt spionprogram bör vara din sista utväg om du fortfarande har problem. Men många människor tyder på att det inte är klokt att stänga av din brandvägg, även som en sista utväg.
  • Starta om datorn. När du spelar efter att ha kört många program, kan du fortfarande uppleva att ha en anslutning och problem spel eftersom datorn inte har kunnat avsluta alla processer ännu. Detta händer även om du har stängt alla andra program redan. När detta händer, stäng av datorn och efter en tid, slå på den igen. När det är vaket, vara säker på att Robot Rage är det enda program du ska öppna för att undvika onödigt slöseri av processorn.
  • Behåll diskutrymme. Förvänta dig inte ditt spel ska gå smidigt när du bara har begränsat utrymme på din hårddisk. Det tar säkert en vägtull på processorkraften i din dator. Ta dig tid att rutinmässigt ta bort onödiga filer från datorn.
  • Hantera dina p2p inställningar. Även om du inte kan hjälpa men har P2P-nätverk, kan du justera inställningarna till att dela bara den mängd processorkraft, bandbredd, etc. som du vill dela. På så sätt kan du sänka din P2P betyg och har större chans att ha en oavbruten lek.


P2P-nätverk har sina fördelar och kostnader

P2P-nätverk har sina fördelar och kostnader. Kom ihåg att det är inte bara dina kamrater som får, får du också eftersom det är en tvåvägskommunikation. De delar också med dig. En kompromiss i din P2P betyg kommer att vara till nytta för dig.