E2a

Hur kan man gå en guild i World of Warcraft

Delta i en guild är en av de socialt underhållande aspekterna av World of Warcraft. Du kan alltid spela på egen hand, men det skulle vara bättre och mer rekommenderas att du spelar World of Warcraft med en lag eller en guild för att stödja dig. På så sätt behöver du inte bara njuta av att spela men du kan också hitta nya vänner som också är medlemmar i guilden som du gick. Gå med i en guild hjälper dig att spela World of Warcraft på högre nivåer eftersom dessa nivåer skulle spela solo vara riktigt svårt att göra. Du kan alltid skapa en egen guild men det kan vara svårt och det kräver mycket arbete så att du kan alltid försöka leta efter gillen som saknar medlemmar även om ingen är så enkelt att göra.

Om du vill gå med i en guild i World of Warcraft, kan du följa dessa steg:

Hur kan man gå en guild i World of Warcraft. Gå till Guild rekrytering Channel.
Hur kan man gå en guild i World of Warcraft. Gå till Guild rekrytering Channel.

  • Gå till Guild rekrytering Channel. World of Warcraft gillen som saknar medlemmar går till denna kanal för att annonsera att de behöver fler medlemmar. Du kan klicka på en av stolparna och läsa information om guilden och hur du kan komma i kontakt med dem.
  • Det finns olika gillen tillgängliga. Välj vilken du vill ansluta. Det finns gillen som är speciellt gjorda för rollspel, RAID, nivå eller roligt. Huruvida en guild är gjord för något av detta bör publiceras på informations inlägg som du kan hitta i rekrytering Channel.
  • Hitta dina vänner. Om du har vänner som också spelar World of Warcraft, fråga dem om de redan är medlemmar i en guild. Om de är, kan du be dem någon information om guilden och hur man kan gå med dem.
  • Testa din guild innan du sätter på en. Innan du ens gå med i en guild, måste du be andra spelare om nödvändig information om guilden och deras verksamhet. Det finns gillen som är kända för dåliga rykte så du måste vara medveten om dessa gillen.
  • Se till att du gillar den guild som du gick. Du kan alltid sluta om du inte vill vad guilden gör. Om du inte gillar din guild, kan du gå tillbaka till efter en ny guild att gå.
  • Förbered dig. Det finns gillen som kräver en ingång inledande såsom en intervju eller ett test för att avgöra om du är kvalificerad att gå med i guilden. Var beredd på detta så att du kan gå med i guilden om du verkligen till dem.
  • Träffa andra medlemmar. Bli vän med andra medlemmar så många du kan. Detta är essensen av att gå en guild-att bli vän med de andra medlemmarna. Om det finns människor som du inte gillar i guild, eller om du tycker att guilden är till någon nytta för dig, kan du samarbeta med dina vänner och skapa en ny guild på din egen som passar intresse för resten av medlemmar.


Fortsätt att försöka tills du hittar den guild som du är mest bekväm att spela med. Fastnar inte på en guild som du inte kan njuta av att spela World of Warcraft med.