E2a

Hur kan man förhindra katastrofen efter döden i runescape

Runescape är ett MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game) som utspelar sig i en medeltida epok. Du kan skräddarsy din karaktär för att passa din stil. Det här spelet låter dig slåss med monster och andra figurer. Ett av de största problemen spelare möter när man spelar är döende. När du dör i spelet, alla punkterna i din karaktär är fria att tas bort av andra spelare. Det finns några tips som du kan använda för att undvika att förlora alla dina objekt och dör i spelet. Följ dessa tips.

  • Håll dig vid liv. Det bästa du kan göra när du spelar är att hålla sig vid liv så att du kan gå vidare och nivå upp din karaktär. När slåss, väljer motståndare som du kan besegra. Du kan kontrollera detta genom att titta på färgen på namnet på din motståndare. Om namnet är gula, du och din motståndare har lika chanser att vinna. För apelsin namn, du har en mindre chans att överleva. Försök inte och spelarna slåss som har röda namn eftersom du kommer att dödas. För mer information, gå till webbplatsen Runescape grundläggande striderna guide .
  • Bilda ett lag. Du har bättre chanser att överleva när du dödar monster och andra motståndare med ett lag. Bilda en grupp med dina vänner och kämpa tillsammans. Även om du får dödades i strid, kommer dina vänner att kunna få dina objekt och ge det tillbaka till dig.
  • Be för dina objekt tillbaka. Om du blir dödad och en annan spelare som du inte vet blir dina objekt, kan du alltid be om dina objekt tillbaka. Gör det på ett artigt sätt. Det finns vissa spelare som kommer att vara oförskämd och kommer inte att ge upp dina objekt men du kan också chans på andra spelare som är vänlig nog att ge dig dina objekt tillbaka när du dör.
  • Undvik pvp och världar bounty. Det finns olika områden i spelet där du kan slåss. Om du inte vill förlora alla dina poster när du dör, är det bäst att undvika PvP och världarna bounty. Dessa områden kan du slåss med andra spelare som är mest sannolikt starkare än dig. Det finns en chans att du kan vinna i striden och få objekt från andra spelare, men du kan också riskera din karaktärs liv genom att besöka dessa områden. Du kan läsa mer om dessa områden på Webbplatsen Runescape pvp världar .
  • Använd skydda objektet bön. The skydda posten bön kan användas i spelet så att du kan hålla minst en av dina poster när du dör. Däremot kan den skydda objektet bara användas när du redan är på bön nivå 25.


Hur kan man förhindra katastrofen efter döden i runescape. Be för dina objekt tillbaka.
Hur kan man förhindra katastrofen efter döden i runescape. Be för dina objekt tillbaka.

Dessa är några av de tips som du kan följa så att du kan förhindra katastrofen efter döden i Runescape. Om du vill lära dig mer tips och tricks för att spela spelet, kan du gå till den officiella webbplatsen för Runescape . Du kan gå till gemenskapens sektionen på hemsidan för att få tips från andra spelare också.