E2a

Hur jag ska få dak'kon i Planescape Torment

I Planescape Torment du är Nameless One

I Planescape Torment du är Nameless One. Du går genom flera dödsfall. Du vaknade i ett bårhus med inget minne av hur du dog denna gång. Du resa genom olika nivåer för att upptäcka vem du är och varför du är en odödlig. Genom hela spelet kommer du att möta olika tecken som kan följa med dig i din resa mot självinsikt.

Hur jag ska få dak'kon i planescape torment. Lämna bårhus och huvudet mot sydost området sigil.
Hur jag ska få dak'kon i planescape torment. Lämna bårhus och huvudet mot sydost området sigil.

En av de viktigaste tecknen du kan bjuda in att gå med dig är Dak'kon. Han är en Githzerai zerth, en laglig neutral skillnad från de flesta Githzerais. Han är också den sista kända enhet DUGLIGT använda "karach" blad som kan förändra dess förmåga, form och utseende beroende på ägarens mentala tillstånd och makt.

Dak'kon kan trollformler

Dak'kon kan kasta trollformler, och han är en förstklassig krigare som lätt kan anpassas till olika situationer. Som med resten av tecknen, kan du be dem att gå med dig genom att engagera dem i konversation. När man talar med Dak'kon kan du utforska filosofi Gith, sin historia och trollformler som han kan kasta. Dak'kon är en av de tecken som du kan skaffa tidigt i spelet. Genom hela spelet kommer du, The Nameless One, träffa 6 fler tecken förutom Dak'kon som kan gå med dig - Morte, Annah-of-the-Skuggor, Ignus, Nordom, Fall-från-Grace, och Vhailor. Bara fem tecken kan följa med dig.

För att förvärva Dak'kon måste du göra följande:

I planescape torment du är nameless one. Längs vägen till tavernan, måste du öka din statistik.
I planescape torment du är nameless one. Längs vägen till tavernan, måste du öka din statistik.

  1. Lämna bårhus och huvudet mot sydost området Sigil. Inuti den pyrande Corpse Tavern hittar Dak'kon sölig där. Tavernan är en plats där lowlifes samlas.
  2. Längs vägen till tavernan, måste du öka din statistik. Du behöver högre intelligens och statistik vishet att övertyga tecken med dig. Dina start statistik både för vishet (WIS) och intelligens (INT) är 9. Dessa två stats kan påverka din dialog och övertygande kraft. Att prata med Dak'kon måste du ha intelligens och / eller en visdom stat över 13.
  3. Engagera honom i småprat tills du kan kasta några frågor på honom. Fråga honom sondering frågor om sin historia, om Githzerai och dess filosofi, om karach bladet och Githzerai språket att göra mål fler poäng.
  4. Berätta Dak'kon de olika sanningar som du vet om Sigil (stad dörrar). Hans vanliga svar på en fråga är att ställa en fråga. Du måste vara försiktig när du pratar med Dak'kon. Du måste hålla sitt Moral för detta påverkar hans konversation liksom hans skicklighet och vapen.
  5. När du fortsätter att få poäng och hålla Dak'kon hooked, föreslå honom att han är bristfällig. Du måste ha en INT stat högre än 15 för att göra detta. Följa upp genom att berätta för honom att du vet folk känner sig själva. Dessa sanningar kommer Daze Dak'kon och han kommer att ta sanningarna som sin egen. Han kommer då att frivilligt ansluta dig.

Dak'kon kommer att visa sig vara en mycket värdefull medlem av din grupp

Dak'kon kommer att visa sig vara en mycket värdefull medlem i din grupp. Han är en av de bästa fighters i spelet, hans karach blad är en ovärderlig vapen. Det ökar i makt som Dak'kon ökar sina egna statistik. Hans förmåga att kasta trollformler kommer också att väsentligt gynna dig. Han kan till och med lära dig att kasta trollformler på egen hand. Dak'kon kan också utbilda dig som en magiker och Fighter.