E2a

Hur inte bli arresterad på upplopp

Så, är du en aktivist

Så, är du en aktivist. Du älskar att kämpa för orättvisor och de ideal man tror i. Tja, uppmuntrar den amerikanska konstitutionen faktiskt medborgarna att föra en fredlig protest. Eftersom protester normalt sammanträder med hundratals och även tusentals människor är det ganska vanligt för vissa att gå över styr och göra några allvarliga skador. När detta händer kommer den fridfulla protesten snart bli en meningslös upplopp med våld åtföljande det. Självklart tillåter lagen polisen att gå in och gripande människor bedriver protesten blev upplopp. Tyvärr blir arresterad är inte något du vill ha. Lyckligtvis finns det sätt för dig att undvika att bli arresterad på dessa civila olydnad händelser. Här är några tips.

  • Bär vanliga kläder. Om du planerar att delta i en protest eller upplopp, alltid se till att du bär kläder som gör att du kan blanda med publiken. Bära ett par jeans och vanliga färgade skjorta. Du kan bära en jacka och ett lock samt att få dig att se diskret också. Om saken blir upplopp, kan du alltid hitta ett sätt att fly eller blanda med andra människor flyr, vilket gör det svårt för polisen att upptäcka dig. Nu, om du bär en mössa och en jacka, kan du ta av när polisen börjar röra sig i också. Bär inte något som kommer att skilja dig från mängden.
  • Planera din flykt. Många människor blir arresterad under en protest eller upplopp bara för att de inte planera hur de skulle fly. Tekniskt sett ska du gå aldrig i protest om du inte har ett par escape planer i verken. Se till att bo i ett område som gör att du 3 till 4 utrymningsvägar. Om möjligt, har en motorcykel eller cykel till hands för en snabbare tillflyktsort.
  • Vet när du ska avsluta. Detta är en no brainer. Om du inte vill bli arresterad, så se till att avsluta den del av upplopp så snart skit träffar fläkten. Du kommer att veta det när polisen börjar röra i eller när publiken blir oregerliga, kasta stenar och oavsett runt platsen. Se till att upptäcka olaglig verksamhet och flytta bort från den. Till exempel, om en grupp vandalisering plats, se till att lämna området.
  • Vara lugna och samlade. De flesta demonstranter får arresterad eftersom deras känslor går bäst av dem. De känslor och adrenalin att kämpa för det du tror på är ganska beroendeframkallande och stark, vilket kan leda dig att göra dumma och våldsamma saker. Det är viktigt att du håller dig till fakta och tänka innan du gör något utslag. Kom ihåg att ditt främsta mål att höras och att inte orsaka skada och skada andra människor. Genom att få alltför emotionella, kan du förlora alla föreställningar om hövlighet och det är när du börjar göra saker som definitivt kommer att fånga polisen.


Hur inte bli arresterad på upplopp. Bär vanliga kläder.
Hur inte bli arresterad på upplopp. Bär vanliga kläder.

Slutligen är det mest praktiska tips för att undvika att bli arresterad på ett upplopp att hålla sig borta från den. Går inte i. Det finns många andra juridiska och säkrare sätt att kämpa för ett ideal eller rättighet, såsom att organisera en namninsamling, skriver regeringen, eller vidta rättsliga åtgärder. Så, om du vill behålla en untarnished kriminalregistret, så tänk klokt innan han en protest som kan bli ett upplopp på ett ögonblick.