E2a

Hur inte agitera en aggressiv förare

Du kör din bil

Du kör din bil, bry dig om ditt eget företag, när en annan förare kommer tillsammans bakom dig hänsynslöst försöker köra dig. Detta är en vanlig erfarenhet sedan aggressiva förare är en dime ett dussin. Nu även med alla din träning om hur man blir en defensiv och säker förare kan du ge efter för Road Rage som kan leda till omskakning eller krävande hämnd på föraren som skär dig. Ja, detta är något som även de bästa förarna svårt att övervinna. Tja, du måste komma ihåg att om du försöker att agitera denna skadegörare på vägen, kan det leda till mer allvarliga predikament och komplikationer såsom olyckor och altercations. Det är alltid rekommenderat att undvika detta till varje pris. Detta innebär att du måste lära dig att hantera dessa ibland oundvikliga omständigheter på rätt sätt, som i princip handlar om att vistas ur vägen. Som sagt här är några tips om hur man handskas med aggressiva förare.

  • Låt honom gå. Merparten av tiden, är det primära målet för en aggressiv förare att komma före i utvecklingen. En aggressiv förare kommer att försöka hänsynslösa drag bara för att kunna påskynda sin resa. I andra fall, översittare aggressiva förare eller väg kan avbryta er bara för att agitera dig. Oavsett är fallet, är det bästa för dig att göra för att bromsa, pullover, eller göra något du måste låta honom igenom. Genom att göra det, kan du förhindra eventuella altercations och olyckor som kan falla på dig och honom eller alla andra fordon i närheten. Detta är det bästa sättet att hantera en översittare på vägen. Om han försöker skära i, låt honom i. Om han försöker köra, sakta ner och låt honom gå. Det är det säkraste tillvägagångssättet till ditt förfogande.
  • Svälj din stolthet. Ja, kan det vara svårt att släppa något som gjordes eder. Normalt, om en annan förare klipper du av eller tutar hans horn för mycket signalerar att du ska flytta ur vägen även om du har rätt till väg, kommer tendensen vara att agitera föraren ännu mer som ett sätt att hämnas på sin väg mobbning taktik. Ja, ingen vill vara en-höjt. Nåväl, detta är det värsta misstaget du någonsin kommer att göra på vägen. Om du vill komma till din destination säker och sund, se till att du svälja din stolthet när dessa instanser händer. Kom ihåg att det viktiga är att komma fram till din destination utan en skråma. Det borde vara din första prioritet, de flesta särskilt om du har passagerare rida med dig.
  • Säg att du är ledsen. Det kan finnas tillfällen som en aggressiv förare får upp till dig eftersom du av misstag avbröt honom eller sätta honom i en viss risk. Självklart gjorde du inte det med flit men han vet inte. Under dessa omständigheter är det alltid bäst att säga förlåt till den andra föraren antingen ropa ut eller gestikulerar till honom artigt. Detta kommer förhoppningsvis att lugna ner honom, vilket är den ideala staten varje förare ska köra i. Om nu ursäkt inte fungerar, sedan helt enkelt flytta ur vägen. Du kan pullovrar, sakta ner eller slå på ett hörn, något bara för att du är ute ur siktet.


Hur inte agitera en aggressiv förare. Säg att du är ledsen.
Hur inte agitera en aggressiv förare. Säg att du är ledsen.

Dessa praktiska tips är väsentliga när du kör bara för att du alltid kommer att uppleva väg översittare och aggressiva förare på vägen. Tricket här är att du bör fokusera på säkerheten först. Därför inte få ett sidospår från att komma till din destination säkert. Dessutom, låt inte dina känslor få det bästa av dig som de kan leda dig till en väg där går tillbaka är inte ett alternativ.