E2a

Hur insats strut mounts till suspensionen

Många människor kanske inte vet mycket om bilar och hur man ersätta eller åtgärda dess delar. Om du är en av dessa människor, ta dig vanligtvis till att anställa någon att göra fastställa och ersätta dig. Det är dock alltid bra att lära sig att göra det själv för dig att skära ned på utgifterna när anställa någon att göra det åt dig. Åtminstone kommer du att veta exakt vad som görs när någon service din bil. Dessutom kommer det att gynna dig i en nödsituation. Har någon lära dig hur man gör det första eller forskning om hur man gör det.

Hur insats strut mounts till suspensionen. Observera att hålen för bultarna i den del av bilen är långsträckta.
Hur insats strut mounts till suspensionen. Observera att hålen för bultarna i den del av bilen är långsträckta.

En av de saker som du skulle behöva lära sig är hur man stavens strut mounts till upphävandet av din bil. Följ dessa riktlinjer för att ta reda på hur man gör det.

  1. Du kanske vill kolla in video webbplatser som visar hur man gör fästen intressenter fjäderben, såsom youtube.com. Demos kan du hitta det kommer att vara mycket användbart för dig eftersom du kan se hur den är korrekt gjort.
  2. Observera att hålen för bultarna i den del av bilen är långsträckta. Med denna långsträckt form av bulthål kommer att tillåta justering av en placering vinkel. Camber är vad du kallar den vinkel som behöver justeras. Vissa bilar har inte bulthål som är förlängda, men för de som har, skulle din hjul tillåtas att nypa på ett sätt som är in och ut.
  3. Vid demontering den del av bilen, markera den ursprungliga platsen när de sätts delarna alla tillbaka. Du kanske vill rådgöra med en mekaniker som hjälper dig. De kommer att utnyttja sin maskin som gör anpassningar så att vinkeln ska vara korrekt justerade. Å andra sidan, om du vill skära ner på utgifterna och verkligen avsluta denna uppgift själv, måste du sätta bultarna. Gör detta så att du vet var du ska placera dem när du sätter tillbaka delarna igen. Du kan använda färg eller sprayfärg för att markera anslutningen. På nedåtsidan, du kommer att behöva låta färgen torka helt innan du gör något med den.
  4. Om du ska markera eller satsa bultarna utan användning av färg kan du använda en mejsel och en luft hammare. Placera hammaren mitt staget och knoge. Sedan ge det en kran med mejseln. På så sätt kommer märken placeras och det blir lättare för dig att montera tillbaka delarna. Du måste hamra två märken där en ligger på den högre bulten och den andra på lägre.

Du kan hitta denna uppgift svårt om det är första gången att göra det

Du kan hitta denna uppgift svårt om det är första gången att göra det. Ha en mekaniker övervaka dig om du inte är säker på vad du ska göra. Icke desto mindre kommer videodemonstrationer publiceras på Internet är oftast tillräckligt bra för att följa. För ytterligare lärande, kanske du vill låta din mekaniker göra detta första gången. Ägna stor uppmärksamhet åt vad han gör. Gör på samma sätt nästa gång du behöver strut mounts till suspensionen.