E2a

Hur hittar squaredans klasser

Den moderna squaredans dansas genom att bilda kvadrater genom att kliva och pekar fötterna. Men den klassiska squaredans utförs av fyra par så att en kvadrat kan bildas. Dessa par flyttar baseras på uppringarens instruktioner.

Vare sig modern eller klassisk, squaredans är ett bra sätt att umgås, lära sig något nytt, motion, och ha lite kul. Du är ett steg närmare att lära sig denna dans genom att hitta fyrkantiga danslektioner.

Hur hittar squaredans klasser. Hitta lokala danslektioner.
Hur hittar squaredans klasser. Hitta lokala danslektioner.

Hitta lokala danslektioner

Lyckligtvis, squaredans klasser är lätta att hitta på grund av det ökande intresset av människor för konsten. Men bara för att ge dig några idéer, här är några tips om var och hur du kan hitta squaredans klasser:

  • Be om rekommendationer. Vänner och familj som är i dans vet förmodligen squaredans klasser också. Även de som inte är i dans kanske också känner några klasser. Rekommenderade klasser är alltid bättre eftersom du kan ta dina vänner och familj ord för dessa.
  • Kolla gula sidorna. Lokala dansskolor förmodligen annonseras på Gula Sidorna. Kolla sidan för deras kontaktuppgifter. När du ringer, fråga dem om de lär squaredans eller inte. Några av dessa skolor inkluderar squaredans endast som en del av hela läroplanen. Fråga om schemat också veta om den passar din eller inte. Be för avgift samt för information om de instruktörer som undervisar i squaredans.
  • Sitta i under danslektioner. Vissa skolor tillåter en per-klass betalning. Detta gör att du kan sitta på danslektioner för att se hur det känns att vara i klassen. Om du gillar det, sedan gå vidare och registrera dig.
  • Fråga lokala dansklubbar. De kan rekommendera de bästa squaredans klasser i ditt område. De kan erbjuda danslektioner, alltför. Det bästa med inskrivning i en dansklubb är att klasserna kan vara gratis eller om betalas, betalar du mindre än vad dansskolor brukar laddning.
  • Hyr en personlig danslärare. Fråga lärare i dans skolor eller lärare i dansklubbar om de erbjuder privata fyrkantiga danslektioner. Be dina vänner att komma över en plats och du kommer att ha en hel klass för squaredans. På så sätt behöver du inte lämna ditt hus men du fortfarande kan lära sig squaredans.


Du behöver inte alltid att hitta fyrkantiga danslektioner om din avsikt är att lära sig dansen. Du kan lära dig själv istället. Det finns många resurser på nätet, vilket kommer att vara till hjälp för att finslipa dina färdigheter.

Squaredans resurser

Square dance är en populär och enkel dans. Du kan lära dig hur man gör det genom att läsa resurser eller titta på video. Prova att söka på Youtube för squaredans grunderna. Du har tur om du kan hitta en hel spellista av squaredans från enklare att avancera. Många danslärare marknadsföra sina tjänster via YouTube, alltför. Kanske du kan hitta den bästa instruktören genom att titta på deras online lektioner.

Kolla in Vic och Debbie Ceder s squaredans resurs också. Den har ett brett utbud av resurser om squaredans som databaser, speciella händelser, produkter och koreografi.

Det finns inget att oroa sig för om dessa tips är inte tillräckligt. När du försöker hitta squaredans klasser lär du dig också mer överraskande ställen där du kan hitta de bästa klasserna.