E2a

Hur hittar spel fusk för PlayStation 2

Sony Playstation 2 släpptes under hösten 2000 som den första av de tre stora konsoler i den sista generationen (tillsammans med Xbox och Gamecube). Det har skillnaden av att vara den bäst säljande hem konsol genom tiderna, som ersätter sin föregångare, den första Playstation. Hittills finns det över 5.000 spel tillgängliga för Playstation och dess bakåtkompabilitet med den ursprungliga PS ökar den siffran till över 13.000! Problemet är att du aldrig kommer att avsluta dem alla, om du inte fuska förstås! Var kan man hitta fusk? Jag ska visa vissa platser här.

  1. Som alltid kontrollera internet. Om du gör en Google-sökning på "Playstation 2 fusk," du kommer att ha din plockning av hundratals sajter som påstår sig ha alla fusk du behöver. Jag plockade ut några som verkar vara gräddan och mest användbara. Du kan oftast söka dessa platser genom spel genre eller brev som börjar spelets namn. De har oftast samma fusk så det kan vara bara en fråga om vilken layout du vill.

    Hur hittar spel fusk för playstation 2. Som alltid kontrollera internet.
    Hur hittar spel fusk för playstation 2. Som alltid kontrollera internet.

  2. Kontrollera dina lokala elektronik eller spel butik. Circuit City, Best Buy, EB Games, Game Stop och andra bär alla någon form av fusk disken. Det finns ett par olika produkter som innehåller tusentals fusk, vanligtvis på en DVD, CD-ROM eller USB-enhet.

    Code Breaker , erbjuder de bästa produkterna, enligt min mening. De har diskar och USB-minnen fyllda med fusk! Det finns även spel som sparats på det, så att du kan spela som om du redan har färdiga nivåer eller till och med hela spelet. Du hittar också olåsta hemligheter och extramaterial. Du kan sätta in dessa i din Playstation, bläddra igenom menyerna hitta spelet eller spel där du vill fuska och ladda ned dem till minneskortet. Enkelt och lätt, det är också aldrig föråldrad eftersom du kan gå online och lägga fusk när de upptäcks. Kom ihåg, nya koder och sparar är gratis på webbplatsen, men de kommer inte att fungera utan Code Breaker disken! Instruktionerna för att få fler koder i rutan och i FAQ på webbplatsen.

  3. Kontrollera i tidningen racket. Det finns ett par riktigt bra spel tidningar ute med goda fuska sektioner. Några är Playstation enbart titlar. Officiella amerikanska Playstation Magazine är gjord av Sony och kommer med en demo-skiva. PSM eller Playstation Magazine, är också bra med många fusk och recensioner. Tidningar som täcker alla konsoler, men kan ändå vara till hjälp, inkluderar Electronic Gaming Monthly, spel Pro, Play och Game Informer. De har oftast en fuska avsnitt och täcka massor av spel.

Kontrollera dina lokala elektronik eller spel butik. Kontrollera i tidningen racket.
Kontrollera dina lokala elektronik eller spel butik. Kontrollera i tidningen racket.

Så komma igång med dessa spel eller återuppta en du slutade eftersom det blev för tufft. Med de resurser ovan, bör du hantera dem med inga problem alls.