E2a

Hur hittar designidéer för inbjudningar

Planerar du en vild house party

Planerar du en vild house party, eller en semi-formell bröllopsfest? Olika typer av partier kräver olika typer av taktik i inrättats och inbjudningar, och det stora antalet sorter kan dränera dig. Om du är helt förvirrad eller helt enkelt för lat för att tänka en hel del om dina inbjudningar, här är några bra tips att läsa igenom och du kommer säkert få närmast din ideala inbjudan till festen som skulle bleka andra i jämförelse.

  1. Använd den som ett komplement till din fest dekorationer eller de teman part. Om ert parti har ett tema, kan du använda inbjudningar som "teasers" i partiet. Om det är en 60-tema fest, kan du designa dina inbjudningar i hippy stil, med fred, kärlek och rock and roll framhäver inbjudan banner. Om du är i ett barnkalas, är det lämpligt att utforma ett barns inbjudan som verkar kamratliga att överklaga ett barns spänning. Du kan sätta några saker som gästerna kan se och reta dem att gå med dig i firandet. Däremot behöver du inte uppfylla klichéer som julfest lika jultomten eller julgranar. Tekniken kan vara att sätta ett visst tema till din fest som, "A Christmas In Outer Space". Om en plats är i en pool, sätta vatten mönster att betona det. Med dessa kan du komma med mer unik design och idéer som skulle sätta en udda men intressant känsla för partiet självt i dina gäster.
  2. Maximera färgerna. Kom ihåg att detta är ett parti, kan det vara en födelsedagsfest eller en seger fest. Därför måste det vara levande och roligt. Gör tvärtom förstör sitt syfte. Du kan börja sätta en känsla av kul genom att fylla din födelsedag inbjudan, till exempel, med massor av färger. Glöm inte att detta inte är ett bröllop inbjudan då en mycket vitt utrymme kan utnyttjas. Fyll allt utrymme med färgstarka bilder så mycket som möjligt. Men överdriv inte och gör din inbjudan som ett trångt parti element själv. Håll inbjudningskort snyggt att låta gästerna förstå dina formuleringar.
  3. Lägg inte för mycket skrivningar i kortet. Speciellt för dusch inbjudningar, skulle det vara onödigt att lägga för mycket bla på ditt kort. Bara sätta ett uttalande som säger att han / hon är inbjuden och sätta party. Om det krävs någon form av klä upp, kan du ange det kortfattat. Säg vad du vill säga med designen. Merparten av tiden, kan en hel del ord förvirra läsaren.
  4. Gå till nätet! Om du vill ha några prover eller mallar som du kan arbeta, har Internet en hel del för dig. Det finns en hel del webbplatser där ute som erbjuder gratis mönster. Om du vill ha några färdiga kort som du gillar eftersom det är postat i nätet, kan du söka efter handlare inbjudningskort. De har en blick av kreativa mönster som du även kan anpassa till din diskretion.

Hur hittar designidéer för inbjudningar. Använd den som ett komplement till din fest dekorationer eller de teman part.
Hur hittar designidéer för inbjudningar. Använd den som ett komplement till din fest dekorationer eller de teman part.

Det kan finnas många resurser där du kan få din design för dina inbjudningar. Bara använda din inneboende kreativitet och lite påhittighet, och du kommer aldrig att gräma för en fest inbjudan igen.