E2a

Hur hittar console - baserade videospel " fusk " på nätet

Spelutvecklare kommer alltid att innehålla fuskkoder i varje video spel som de skapar. Ingen vet riktigt anledningen men de flesta tror att orsaken till detta beteende är att tillåta människor att fullfölja matchen med lätthet. I vilket fall som helst, det finns spelare som uppskattar dessa fuskkoder grund av den effekt de skapar. Vanligtvis kan en fuska kod i spelet ger särskilda bestämmelser eller befogenheter till en spelare direkt. Oavsett om du spelar ett spel på en konsol som en Xbox 360, PS3 eller Nintendo Wii, kommer det att finnas fuskkoder tillgängliga för dig att använda. Att hitta dessa koder är relativt lätt också. Här är några tips på hur man söker och hittar en fuska kod för praktiskt taget alla konsol-baserade tv-spel med online-medel.

Hur hittar console - baserade videospel " fusk " på nätet. Använd en sökmotor.
Hur hittar console - baserade videospel " fusk " på nätet. Använd en sökmotor.

  1. Använd en sökmotor. Det enklaste sättet att leta efter fuskkoder för ditt senaste konsol-baserad video spel är genom att göra en snabb sökning på Google, Yahoo eller Bing. Skriv in namnet på din video spel följt av orden "fusk" eller "Cheat Codes". Så snart du utföra sökningen, kommer du att välkomnas av tusentals webbplatser som delar fuskkoder för videospel. Tänk på att ibland de 10 bästa resultaten som kommer ut från sökningen inte riktigt kommer att förse dig med koder eftersom de bara manipulera sökning ranking genom att sätta nyckelord för att matcha användarnas sökningar som vad du gjorde. Ändå kommer du vill kontrollera varje länk i resultatet för att se om de verkligen ger koderna. Men se till att kolla sökresultaten 5 till 6 sidor djupt.
  2. Bläddra i GameSpot hemsida. En av de mest populära spelsajter som tillgodoser konsoler och PC-spel är gamespot.com . Besök webbplatsen och skriv in namnet på spelet i sökfältet. När resultatet filter i, klicka på spelet baserat på den konsol du spelar det med. Normalt kommer videospel skapas för flera spelplattformar så se till att du väljer den rätta. Hur som helst, kontrollera platsen för spelet och navigera dig fram till fuska fliken på sidan av den speciella tv-spel. Normalt kommer utvecklare och användare ladda upp fuskkoder på Gamespot.
  3. Kontrollera IGN nätverket. Du kan kolla cheats.ign.com som en annan källa för de senaste fuskkoder för praktiskt taget alla tv-spel ute på marknaden. Den här webbplatsen är häftigt på grund av sitt nätverk av andra webbplatser fuska kod. Eftersom det är sammanlänkat med andra webbplatser video gaming, kommer några fuskkoder uppladdade för ett visst spel automatiskt hitta sin väg på deras webbplats. Se till att kontrollera denna webbplats regelbundet för uppdateringar.
  4. Gå videogame forum. För varje videospel som kommer ut, kommer det åtminstone finnas ett online-forum som skapats av hardcore fans av spelet. Dessa forum kommer att diskutera strategier och erfarenheter med spelet. Ibland, kommer användarna dela vissa fuskkoder till de andra medlemmarna i forumen. Det ska löna sig att hitta dessa forum och delta i diskussionen att ta reda på de möjliga fuskkoder för spelet. En snabb sökning på Google borde göra susen för att hitta dessa online-forum.

Fuskkoder för console-baserade tv-spel är ibland svårt att hitta jämfört med PC-baserade tv-spel. Men med tillräckligt uthållighet och idérikedom du bör kunna hitta det du behöver. Ändå kom ihåg att en riktig gamer behöver inte fusk att slå ett tv-spel.