E2a

Hur gör duk målning med akrylfärger

Som en konstnärlig person som

Som en konstnärlig person är du turen att leva i en tid då konsten uttryck kan ske genom så många olika typer av media. Det finns många tekniker och verktyg som du kan använda för att skapa ditt mästerverk. Ett är genom akrylmålning. Göra en duk porträtt eller en duk landskap kan ta fram alla de spektakulära idéer i huvudet. Hur kan man göra canvas målning med akrylfärger? Följ dessa anvisningarna nedan.

Hur gör duk målning med akrylfärger. Förbered din målning material.
Hur gör duk målning med akrylfärger. Förbered din målning material.

  1. Förbered din målning material. Du behöver akrylfärger. Köp en mängd olika färger så att du inte behöver stanna för att köpa en färg som saknas när du börjar. Du behöver också duken och ritmaterial i utarbetandet din idé. Få en svamp att rensa upp detaljerna. Glöm inte dina borstar.
  2. Hitta en arbetsyta där du har en robust bord att arbeta på och en stol att sitta på. En plats med bra dagsljus kommer att göra. Efter allt, du vill vara bekväm när du målar.
  3. Canvas kan lätt köpas, eftersom det finns färdiga sådana. Om du vill ha en djupare kontakt med din skapelse, vara en att sträcka duken. Säkert placera duk på staplarna eftersom när du målar, sträcker sig den kemiska tyget. Kontrollera om stretching duk steg i denna hemsida som heter Snitzerart på http://snitzerart.com/resources/article/stretching-canvas/.
  4. Tänk på att du måste använda kvalitet färger, vilket kan bli dyrt. Spara upp om du planerar på att behålla denna hobby.
  5. Använd ett kol eller blyerts för att utarbeta en översikt över vad du vill måla. Om du ska måla ett porträtt, börja med kol utkast som konstnärer föredrar. Rita bilden och sedan börja måla. Det är bättre att ha en grund än att måla runt hamna med en förvrängd bild.
  6. Akryler kan torka upp ganska snabbt, vilket innebär att du måste använda förlängare för att hålla din nya fuktigt när man målar under solen. När färgen har satt kommer du inte att kunna rätta till eventuella misstag utom genom att måla över de fel som kan skapa fläckar.
  7. Akrylmålning inte pastellfärgad målning och fläckarna får du i samband med målningen är svåra fläckar. Bär gamla kläder eftersom akrylfärg är mycket svår att avlägsna på kläder.
  8. Jämfört med akvarell, ändrar denna färg inte i färg efter det torkar ut. Akryl ljusstyrka och struktur kvarstår.
  9. För att göra några kanter, kan du göra vad påhittig konstnärer gör och sätta på maskeringstejp. Du kan göra detta om du målar bergen. Jagged områden skulle göra det mer realistiskt och band kommer säkert göra susen.
  10. Se till att rengöra dina penslar genom att doppa dem i vatten. Annars färgburk hårdna på ytan av borsten.

En målning som du personligen gjort är ett bra sätt att uttrycka kreativitet och fördriva tiden. När du har avslutat en målning, kan du placera den i vardagsrummet där det kommer att fungera som den perfekta conversation piece mellan dig och dina vänner.