E2a

Hur ganka lowbies i World of Warcraft

World of Warcraft (WoW) är ett Massively Multiplayer Online Role-Playing Game (MMORPG) som har tusentals spelare runt om i världen. Det erbjuder en fantasivärld där du och dina vänner kan ta på en quest, resa på olika länder, slåss mot monster, skaffa mystiska rustningar och vapen, och få spel erfarenhet och kompetens.

Hur ganka lowbies i World of Warcraft. Upptäck låg nivå, neutrala grunder.
Hur ganka lowbies i World of Warcraft. Upptäck låg nivå, neutrala grunder.

Även om du kan göra olika aktiviteter i spelet, ett tidsfördriv som är bland favoriterna av vissa människor i WoW är ganking lowbies. Ganking en lowbie är vana att slåss en låg nivå spelare. Det finns flera sätt att ganking lowbies är nedan några av dessa:

  • Upptäck låg nivå, neutrala grunder. Du kan ha skitkul döda lowbies i låg-nivå, neutrala områden såsom Strangletorn vale. Detta område är avsett som en utjämning upp plats för nivå 44 och nedanför spelare. Det är ett neutralt område, vilket innebär att du inte kommer att ha några problem med icke-Player Character (NPC) vakter attackerar dig oavsett om du är på Alliance eller Horde fraktion.
  • Upprepade ganka en lowbie. Vissa hög spelare upprepade gånger döda eller spam döda lowbies genom ganking på dem och sedan vänta på sina kroppar för att återuppliva, så att de kan ganka på dem igen. Denna metod för Ganking är irriterande att lowbies och de kan logga ut från spelet och vänta en stund innan du loggar in igen, hoppas att den höga spelaren har hittat andra intressanta saker att göra.
  • Lura en lowbie till en spelare mot spelare (PvP). Det är lätt att slåss med en lowbie inom samma fraktion i PvP servrar eftersom du enkelt kan drabba vem som helst du vill ha en kamp med. Detta är dock inte fallet i Player versus Environment (PvE) miljöer där man måste ha PvP flaggan på att slåss en annan spelare, om inte spelaren är en medlem av det motsatta fraktionen. Lura en lowbie att slå på sin PvP flaggan genom att utmana honom till en duell. Om han accepterar, förvandla din PvP flaggan på så att det ögonblick lowbie slår dig, kommer hans PvP flaggan automatiskt aktiveras.
  • Gank en lowbie grupp. Du kan också be din grupp på hög nivå vänner att ganka på en lowbie grupp. Gör detta på låg nivå, neutrala områden där de flesta lowbies hänga runt för att få erfarenhet. Du kan locka gruppen att attackera dig genom att använda en samma nivå karaktär att håna dem och när de är på väg att attackera dig, har din hög nivå vänner misshandel dem. Du och din grupp kan prova spam dödar gruppen om du vill.


Ganking lowbies i WoW kan vara roligt om du är den höga spelaren döda låg nivå spelare. Men det är irriterande om du är den låga nivån spelare som bara försöker nivå upp i spelet genom att få spelupplevelse. Ge lowbies en paus genom att inte tjata dem hela tiden med Ganking och spam dödande. Du också vet aldrig om det lowbie du alltid attackerar har en hög nivå karaktär som kan komma tillbaka till dig. Ägna din tid istället för att göra nya uppdrag och gå med dina vänner till spel fängelsehålor.