E2a

Hur försköna inbjudningar

När du planerar en fest, är en sak som är viktig att inbjudningar att ge dina gäster att informera dem om tillfälle, plats, datum och tid för din fest. Följande är några rekommendationer som du kan använda för att försköna inbjudningar.

1. Skaffa material som kommer att användas för att göra inbjudningar. Vill anpassa inbjudningar, kommer användningen av hantverk och konst material gör kortet mer attraktivt för ögonen. Följande är några hantverk och konst objekt som du kan använda för att dekorera inbjudan:

Hur försköna inbjudningar. 1. skaffa material som kommer att användas för att göra inbjudningar.
Hur försköna inbjudningar. 1. skaffa material som kommer att användas för att göra inbjudningar.

 • Kritor eller stenciler
 • Lim
 • Kortdekorationer som glitter eller pärlor
 • Mönstrade papper
 • Band
 • Måla
 • Allmänt kontorsmateriel som sax och papper Puncher

Tricket för att avgöra vilka material som få är genom att överväga om posten kan användas för att göra klippböcker, om du har möjlighet att skapa en klippbok från objektet, kan du definitivt använda den för att lägga mönster till inbjudningarna.

2. Producera din inbjudan. Om du inte vill lämna skriver inbjudan är det mycket enkelt att använda en ordbehandlare eller grafik programvara för att skapa en. Vissa program erbjuder ett brett utbud av stilar och mönster som hjälper dig att komma igång på inbjudan. På partiinbjudan, glöm inte att inkludera en plats, datum och tid för partiet.

3. Skriv inbjudan. Om du har en färgad skrivare, det är häftigt eftersom du kan ha inbjudningar tryckta med färger, men om du bara har en svartvit skrivare, det är cool också eftersom det i nästa steg, kan du sätta add- ons till inbjudan och göra den mer färgglad. Du vill alltid se till att du kommer att skriva ut inbjudan på ett mönstrat papper att lägga till mer vädjan till det.

2. producera din inbjudan. 4. tillsätt utsmyckningar på inbjudan.
2. producera din inbjudan. 4. tillsätt utsmyckningar på inbjudan.

4. Tillsätt utsmyckningar på inbjudan. Nedan listar några sätt på vilka stilar du kan lägga till när dekorera inbjudningar.

 • Med hjälp av papper hålslag, slå hål i en rak vertikalt eller horisontellt linje över inbjudan. När du har gjort hål på papperet, kör ett band genom öppningarna.
 • Limma Kortdekorationer på inbjudan. Detta kan i praktiken vara något: blommor, pärlor eller strass.
 • Använda kritor, stenciler eller färg, placera mönster bakgrund på inbjudan. Vara så kreativa som du möjligen kan vara och låt din personlighet lyser igenom din konst.
 • Att återspegla anledning av partiet, se till att lägga till charm eller design som kommer att ange vad partiet är till för. Till exempel ett par ringar för ett bröllop eller årsdag part och hjärtan för Valentines parti.

Dela ut inbjudningarna så snart du är klar med dem och vänta på festen dagen med förväntan.