E2a

Hur förbättra din patiens spel

Solitaire är ett kortspel som har spelats många gånger av många människor. Och med tillkomsten av datorer och spelteknik, är detta kortspel nu spelas med virtuella spelkort. Men inte alla spelar Solitaire väl. Vissa spelar som zombies och bara klickar, klickar, klickar utan att tänka på deras varje rörelse. Sedan undrar varför de aldrig vinna, eller åtminstone inte ofta. Om du vill förbättra ditt spel i Solitaire, här är några tips för dig.

Hur förbättra din patiens spel. Ta bort eventuellt spelbara kort från högen omedelbart.
Hur förbättra din patiens spel. Ta bort eventuellt spelbara kort från högen omedelbart.

  • Ta bort eventuellt spelbara kort från högen omedelbart. Du vill ha en tom lugg så snart som möjligt vid en kung kommer i din väg under spelet. Om det inte finns någon tydlig lugg, det finns ingen plats för kungen att flytta till. Om det finns ett val mellan att ta bort ett kort från antingen 1: a eller 2: a högen och en stapel med fler kort på det, gå för det kortet på pålar 1 eller 2. Detta kommer att säkerställa att din kung, när den beslutar att visa upp, har ett behagligt ställe att landa på. Tanken är att ge plats för de fyra kungarna genom att rensa 4 högar så fort som möjligt.
  • Placera ess på ovanstående pålarna ASAP. Det är ganska uppenbart. Det finns ingen logik att inte ta bort ess ur högen och placera den på sin rätta plats framför alla kort. Siffran 2 spelkort bör också tas bort direkt och placeras ovanpå ett ess i samma färg.
  • Undvik clearing för många kort omedelbart. Ja, gör det du känner att du vinner om du håller på att flytta korten till de bästa pålar. Men om du gör det, kommer du troligen sluta med alltför många kort av en färg (svart eller röd) och ingen av den andra färgen (igen, antingen svart eller röd) för att placera dem på. Bara flytta kort till toppen högen om det finns en balans mellan de båda svarta och röda kort och om kortet du flyttar är inte väntar på ett annat kort som placeras ovanpå det.
  • Gör ditt bästa för att lämna över alla dina vända upp nedåtvända kort. Du vill hitta en balans mellan att få från pålarna och från extra kort. Var uppmärksam när du vända det nedåtvända kort. Lär dig att planera framåt. Om du ser ett kort på högen som du kan flytta, men du vet att det är en som du kan få från det nedåtvända kort i nästa omgång, lära sig att väga vilket kort kommer att ge dig bättre alternativ senare. Komma från det nedåtvända korten ändrar ordningen på korten du kan få i nästa omgång av vändning.

Många människor är beroende av att spela patiens på datorn

Många människor är beroende av att spela patiens på datorn, online eller på annat sätt. Det finns också de purister som spelar spelet med riktiga spelkort. Båda är lika roligt. Men vad gör det roligare är när man får rensa alla dina högar och vinna spelet. Du kan göra detta genom att använda olika strategier och lära av dina tidigare misstag. Mindless spelar kommer inte att få dig att vinna du så önskar. Jämvikt mellan de färgade korten fungerar också. Öppna din kortlek eller datorn och börja spela Solitaire nu!