E2a

Hur flytta flottan i Battlestations Midway

Battlestations Midway är ett spel som släpptes i början av 2007

Battlestations Midway är ett spel som släpptes i början av 2007. Det är en enda eller ett multiplayer-spel som ligger i under andra världskriget. Platsen för slaget vid havet är Stilla havet. Spelaren eller spelarna måste utveckla strategier för att vinna i strid, med en ubåt, flygplan och fartyg samt ett flygfält och ett skeppsvarv. En spelare kan använda kombinationer av vad artilleri och maskiner han tilldelas baserat på hans nivå för att vinna kampen. Multiplayers uppmuntras att samarbeta och bilda team för att delta i strid. När inställningen för spelet är till sjöss, är en del av strategin för att flytta flottan att försvara och anfalla. Nedan är några tips på hur man kan flytta flotta i Battlestations Midway.

  • Om du är en enda spelare, kommer du att Henry Walker, en skytt av en PT båt och hans mödor för att bli befälhavare på en bärare grupp. Du kommer att börja med att vara stationerad på Pearl Harbor under attacken på japanska.
  • När du har fått tillräckligt med kunskaper genom din träning i de lägre nivåerna kommer du att kunna nå de förskott stadier där du kan få fler fartyg till ditt förfogande för att bilda en flotta. Nu är det upp till dig att skapa en flotta formation och flytta om rätt riktning.
  • Du kommer att behöva en ledande skeppet. Detta kommer att framgå av sin vita färg. Då måste du välja de olika typer av fartyg till ditt förfogande genom att öppna kartskärmen och välja krigsskeppet som kommer att vara den ledande skeppet. Härnäst kommer du att välja resten av flottan genom att högerklicka på fartygen. Dessa fartyg kommer att ställas in att följa den ledande skeppet. Dessa ytterligare fartyg kommer att vara gul i färgen. Du kan ändra positionerna för dessa fartyg i förhållande till läget för ledningen fartyget där du är. De övriga fartyg kommer följande rörelser ledningen skepp och du har kontroll på hur dessa fartyg kommer att flytta.
  • Du kan flytta eller cykla mellan de olika om bildandet genom att trycka snabbtangenter C och F på tangentbordet. Detta gör att du kan flytta från fartyg till fartyg för att ordna sina positioner genom att visa grupperingen ikonen. Efteråt grupperingen ikonen på enheten indikatorn försvinner och du kommer att se en pil som visar att det finns ytterligare fartyg som finns tillgängliga och du har möjlighet att välja någon dessa tillgängliga fartyg att nötkött upp din flotta.
  • När du har satt upp grupperingen av om din flotta, tryck ALT + S på tangentbordet för att se bildandet skärmen. Du kommer att kunna se de fartyg som du har lagt till grupperingen. De gula fartyg kan flyttas. Du kan ändra placeringen av en del av de fartyg och se till att dessa följer dina order. Flytta en del av fartygen i en annan position i formationen med hjälp av musen. När du är nöjd med arbetsbåt ny position, trycker du på Enter på tangentbordet så att systemet kan acceptera den nya positionen och lyda dina kommandon.
  • Det finns olika formationer som du kan använda för att flytta din flotta såsom linje framåt, kommer linje akterut, inverterad v, V-formation eller linje bredd. Detta formationer låta din flotta för att röra sig i olika riktningar för att spåra ur före fiendens fartyg.


Hur flytta flottan i Battlestations Midway. Om du är en enda spelare, kommer du att Henry Walker, en skytt av en PT båt och hans mödor för att bli befälhavare på en bärare grupp.
Hur flytta flottan i Battlestations Midway. Om du är en enda spelare, kommer du att Henry Walker, en skytt av en PT båt och hans mödor för att bli befälhavare på en bärare grupp.

Spelet kan vara spännande, om du älskar strategier och delta i krigföring. Du måste vara bekant med de olika fartyg och vad var och en kan göra så att du kommer att kunna bilda en formidabel flotta att motverka fiendens attacker.