E2a

Hur fixar rost hål på en bil

Om det finns rost hål i bilen

Om det finns rost hål i bilen, måste du fixa dessa omedelbart innan dessa blir ännu större. Dessutom är bilar som inspekteras av staten och se till att du passerar kontrollen, agera omedelbart om du ser ännu bara en rost hål. Processen kan tyckas hårt, men sanningen är, kan du göra det faktiskt själv även om du inte har någon erfarenhet av att fastställa bilar.

Här är de steg du behöver göra för att fixa rost hål i bilen.

Hur fixar rost hål på en bil. Förbered de saker som du kommer att behöva i fastställande av rost hålen.
Hur fixar rost hål på en bil. Förbered de saker som du kommer att behöva i fastställande av rost hålen.

  • Förbered de saker som du kommer att behöva i fastställande av rost hålen. Dessa är sandpapper, färg, socket set, buskar, auto organ Reparationssats, plåt, nitar, tätningsmedel, metall blad, nit pistol, klipper tenn och kvarn.
  • Välj en plats att fixa din bil. Platsen bör jämnas för att säkerställa att bilen inte kommer att röra sig. Du kan också använda en domkraft för att stödja bilen så att du lätt kan nå området som skall fastställas. Om du inte har en knekt, kan du använda någon stå så länge det är tillräckligt stark för att stödja bilen.
  • Ta bort saker i bilen. Om du har rost hål på golvet i bilen, måste du ta bort mattan och sätena innan du börjar fixa hålen. Detta är att se till att alla hål kommer att omfattas. Du kan använda en skiftnyckel för att ta bort dem.
  • Ta bort den rostiga delen. Du måste ta bort den rostiga delen av hålet. För att göra detta, använd en slipmaskin med metall slipskivan. När rostiga delen tas bort, se till att kanterna är släta genom slipning dessa.
  • Skär metall för att sätta på hålet. Få en bit metall och skär den så att den är bredare än hålet för ca ¼ tum. Applicera tjära tätningsmedel på kanterna av hålet och metall. Efter ungefär tio minuter, fäst metallen i hålet så att metallen kommer att täcka hålet på din bil. Använd niten pistolen att säkra metallen på plats.
  • Använd en automatisk kit kropp reparation. Du kan använda Bondo kit för din rost hål. Detta är vanligtvis används i auto organ arbete. Förbered blandningen genom att följa tillverkarens instruktioner och tillämpa detta på kanten av hålet. Låt det torka. När det är torrt, använd en sandpapper för att jämna kanten.
  • P är inte området. När kanten är jämn, kan du nu måla området med en primer. Låt det torka i ungefär en halvtimme. När helt torr, måla området med den färg som matchar färgen på din bil. Se till att spraya färgen jämnt och låt den torka.


Glöm inte att använda din hand handskar och skyddsglasögon när man gör stegen. Detta för att skydda händerna och ögon från de material och kemikalier som används vid fastställande av rost hål i bilen. Du måste också ta hänsyn till temperatur vid fastställande av rost hålen. Detta beror på att de kemikalier och material kan ta tid att torka om temperaturen är för varm eller kall. Den idealiska temperaturen för detta är 6o till 90 grader Fahrenheit.