E2a

Hur fixar dimmiga strålkastare

Det finns många människor idag som köper dyra bilar

Det finns många människor idag som köper dyra bilar, men vet ingenting om dem. De kör dessa bilar på grund av deras lyx och visa dem för världen, men när det kommer till hur det fungerar de inte vet vad de ska göra. Så när strålkastarna plötsligt slutar att fungera så bra, och de har svårt att se vad som finns framför dem eftersom lamporna fogged, kör de omedelbart över det till en butik för att ha strålkastarna ersätts.

Mekaniken är inte sannolikt att klaga

Mekaniken är inte sannolikt att klaga, eftersom de får mer pengar på affären, och de vet att så småningom strålkastarna helt enkelt dimma upp igen och dessa människor kommer att vara tillbaka för en annan uppsättning. Detta kan vara gott och väl om du har pengar för att upprätthålla en sådan onödig reparation jobb, men om du är på en stram budget, skulle du veta att det finns mer än möter ögat när det gäller dimmigt strålkastare. Hundratals europeiska dollar spenderas på nya strålkastare, när det enda problemet med de äldre är att de fogged.

Denna artikel kommer att bidra till att ge en lösning utan att spendera ens en bråkdel av de pengarna, så om du är intresserad av att rensa upp din dimmiga strålkastare (vilket är mycket möjligt), fortsätt sedan behandlingen och steg kommer att göra resten så länge du följa den:

  • Köp de nödvändiga sakerna. Allt du egentligen behöver för denna lilla reparation projektet är ett tusen sandpapper, en gnugga förening (det är upp till dig vilken typ), och en enkel ren trasa. Tänk vad du skulle ha använt på helt nya strålkastare, och sedan titta på hur mycket du spenderar numera finns det en stor skillnad, och det är ett beslut som du sannolikt aldrig att ångra.
  • Rensa upp dimman. Använd din tusen sandpapper och gnugga över hela strålkastarna, är mycket noggrann. Du måste ta hand om dimman, så sluta inte förrän alla dimman i strålkastarna är borta. Detta bör inte ta alltför lång tid (även om det kan ta lite ansträngning), så småningom kommer du att ha ordentligt bort dimman från dina strålkastare, men nu måste du ta hand om den lilla biverkan. Applicera lite gnugga förening på ren trasa och gnugga de tydliga strålkastarna så att du kan polera den tillbaka till sitt ursprungliga, glänsande skick.
    Hur fixar dimmiga strålkastare. Köp de nödvändiga sakerna.
    Hur fixar dimmiga strålkastare. Köp de nödvändiga sakerna.

    Om det inte ser poleras nog för dig, sedan helt enkelt lägga till fler gnugga förening till tyg och göra det igen. I själva verket, gör det så många gånger du vill tills strålkastarna ser ut som om de vore helt ny.


Det finns också andra sätt att hantera dimma strålkastare

Det finns också andra sätt att hantera dimma strålkastare. Du kan köpa en reparationssats specifik för strålkastarna från en lokal bildelar butik (som kommer att göra jobbet lika bra), eller kanske om du vill att dina strålkastare för att se sin absolut bästa, kan du prova en elektrisk buffert. Det är dyrare än att bara köpa tusen sandpapper, men det är ändå värt att köpa, som din strålkastare kommer förmodligen dimma igen.