E2a

Hur får xbox leva utan kreditkort

Xbox Live är ett nytt sätt att spela din Xbox 360

Xbox Live är ett nytt sätt att spela din Xbox 360. Du kan få spela med andra Xbox spelare online. Detta är helt annorlunda från de gamla spelkonsoler där man bara får spela med människor inuti ditt hushåll. Du kan satsa på din Xbox-konsol via Xbox LIVE-medlemskap. Men vad händer om du inte har ett kreditkort för att betala online? Här är några tips.

Kontrollera att din internetuppkoppling är höghastighetståg

Hur får xbox leva utan kreditkort. Kontrollera att din internetuppkoppling är hög hastighet.
Hur får xbox leva utan kreditkort. Kontrollera att din internetuppkoppling är hög hastighet.

Kontrollera att din internetuppkoppling är hög hastighet. Långsamma Internetanslutningar kommer att sakta ner resultatet för spelkonsolen.

Registrera dig för ett Xbox Live Silver Membership. Du kan registrera dig för ett gratis konto genom att du Xbox 360-konsolen. Medlemskapet kommer att ge dig chansen att titta in i olika innehåll i biblioteket som är nedladdningsbara. Du kan söka efter spår efter musik spel eller ladda ner filmer. Men det är bättre för att få Xbox Live Gold-medlemskap om du inte vill använda kreditkort eller om du inte har en. Detta är också den typ av abonnemang som du behöver om du vill spela online.

Köp en retail-kort

Köp en retail-kort. Du kan gå till butiker för att köpa inlösen koder för att du ska kunna köpa ett Xbox Live Gud prenumeration. Dessa kommer i kortet, där koderna är dolda. Du måste skrapa kortet för att avslöja koden, ungefär som att köpa sändningstid för dina förbetalda mobiltelefoner. Dessa finns nästan på varje plats där du kan köpa Xbox 360-spel. Det finns kort som är bra för en månad eller tre månader eller tolv månader.

Lös in kod-funktionen. Du kommer in koden som du har köpt med hjälp av den "Lös in kod"-funktion. Du måste trycka på knappen för Xbox på handkontrollen och gå till Marketplace fliken. Detta kan ses längst till vänster. Klicka på "Lös in kod" sedan in koden som hur det visas på ditt kort. Du kan också ange koden när du loggar in på ditt Xbox Live-konto. Du kan också söka efter inlösen koder via handelsplatser. Du kan använda alternativa betalningar såsom PayPal eller Alertpay. Men var säker på att säljaren är legitimt.

Anslut din Xbox. Anslut Ethernet-kabeln till Ethernet-kortplatsen på din Xbox. Detta ses vanligtvis på baksidan av utrustningen. Du kan koppla in den andra änden av kabeln till modemet. Detta gör att du Xbox att ha en tillgång till alla anslutningar. Du kan även koppla in den andra änden till din router (om du har någon). Detta görs när du delar din Internetanslutning med din dator.

Få dig själv dessa typer av spel är bra för fritid, men det kan kosta dig pengar för abonnemanget och underhåll av ditt konto. Bara vara säker på att du har extra pengar att bränna för dessa spel och inte använda upp pengar som ska användas för dina dagliga behov. Men ändå, prenumerera på Xbox Live utan kreditkort ger dig den extra trygghet som du inte delar dina kreditkortsuppgifter på nätet.