E2a

Hur får virvel poäng av billack

Du kan ha haft bilen nymålad

Du kan ha haft bilen nymålad. Men när man tittar noga - är de virvel märken? Om du är besväras av virvel märken som syns speciellt när solen direkt landar på det drabbade området, uppmuntras av det faktum att det är relativt lätt att göra något åt ​​det. Här är några av stegen för att få virvel märken av billack:

Hur får virvel poäng av billack. Bestäm om du ska ta bort virvel märken för hand eller med hjälp av verktyg.
Hur får virvel poäng av billack. Bestäm om du ska ta bort virvel märken för hand eller med hjälp av verktyg.

Bestäm om du ska ta bort virvel märken för hand eller med hjälp av verktyg. Om du inte har verktyg för att ta bort virvel märken av din bil, vet att du faktiskt kan ta bort dem manuellt.

Om du väljer att ta bort virvel märken manuellt, skulle du behöva följande material: en bra virvel remover produkt, såsom Meguiar direkta scratchx och Meguiar högteknologiska påstrykningskudden. Men oavsett produkt du använder, bör du se till att de inte är alltför nötande att de kommer att orsaka repor längs bilens finish.

Om du väljer att ta bort virvel märken med hjälp av särskilda verktyg

Om du väljer att ta bort virvel märken med hjälp av särskilda verktyg, kan du köpa ett virvel remover som Meguiar s Quick Clay Detailing System, som består av skärande kuddar, kuddar polering, ytbehandling kuddar, renare polska, snabbhet glasyr och mikrofiber . Följ bara instruktionerna som finns med i paketet. De goda nyheterna om hur du använder det här systemet är att du skulle behöva mindre tid att få virvel markerar ur bilen färg.

Tvätta bilen noggrant. Använd en bra bil-tvättlösning för att tvätta bilen, och se till att du torka den noggrant med en mjuk handduk.

Känna till goda arbetsförhållanden. Gör detta projekt i skuggan, och undvika att arbeta i hög fuktighet eller vid höga temperaturer. Intervallet 50 till 80 grader Fahrenheit (10 till 27 grader Celsius) bör vara perfekt.

Du kan ha haft bilen nymålad. Tvätta bilen noggrant.
Du kan ha haft bilen nymålad. Tvätta bilen noggrant.

Vet hur man applicera produkten ordentligt i bilen. Om du ska ta bort virvel markerar manuellt vet att din framgång kommer att ligga främst med hur du ansöker och gnugga produkten till det drabbade området. Först av allt bör du applicera produkten en del i taget. Kontrollera också att du sprider produkten jämnt över drabbade området.

Gnid påstrykningskudden mot slutbehandlingen av billack, och se till att du placerar tillräckligt tryck att virvel märken kommer att börja minska när du gnuggar. Du kan antingen gnida i cirkulära eller raka rörelser, du behöver verkligen inte vara konsekvent om det, det viktiga är att du gnuggar det drabbade området noggrant.

Använd en mikrofiber pad för att ta bort produkten. När du har gnuggade produkten, använd en annan ren, microfiber pad för att ta bort produkten och polera bilens finish. Du kan behöva upprepa ansökan / polering processen ungefär 3 gånger, tills virvel märken har försvunnit.

Använd en bra bil polish. För att skydda bilen och förbättra sin glans, applicera en bra bil polish, med fokus på det område som du just behandlat.

Där har ni det

Där har ni det! Dessa är några praktiska steg för att hjälpa dig att få virvel markerar ur billack. När du beundrar bilens nya glansig finish, kan du räkna med att alla dina ansträngningar var väl värt besväret. Lycka till, och hoppas att detta hjälpte dig!