E2a

Hur får paladin rustning i World of Warcraft

Du kan vara en del av den massiva online communities som spelar rollspel. Om ditt spel val råkar vara World of Warcraft, då du kanske letar information om hur du får tag på någon rustning för din paladin karaktär.

Som en gamer

Hur får paladin rustning i world of warcraft. För alla typer av rustning är bonus ingår.
Hur får paladin rustning i world of warcraft. För alla typer av rustning är bonus ingår.

Som spelare måste du veta att när det kommer till online rollspel är rustningen mest krävande av all utrustning för att söka efter, bredvid vapnet. Men för varje spel, har varje tecken olika status krav eller status som kan förbättra din karaktär. Nu för Paladin kan du följa dessa tips om hur man får Paladin Armor i World of Warcraft.

 • För alla typer av rustning är bonus ingår. Om du letar efter pansar set, se till att du kommer att välja rustning bonusar som kommer att ge dig en fördel med Paladin bygga.

  Så för en bit rustning som kommer att öka läkning och din mana pool, bör du använda den för en helig paladin. Nu om du har utrustning som kan öka ditt försvar, öka stava skador eller öka blocket ränta, så ska du använda den för ett skydd paladin.

  Nu när du har lärt förtrollningen effekter som skulle kunna komplettera varje typ av paladin. Vara aktiva i att leta efter rustning bitar du behöver.
  Nu när du har lärt förtrollningen effekter som skulle kunna komplettera varje typ av paladin. Vara aktiva i att leta efter rustning bitar du behöver.

  Och för rustning som ger bonus till stava skador och siffror hit, bonus till kritisk träff nummer eller förhållande, och bonusar som kan öka attack makt, bör du använda den pjäs på en straff paladin.

 • Nu när du har lärt förtrollningen effekter som skulle kunna komplettera varje typ av paladin, bör du tänka på din status bygga, vilket bör vara förenliga och bara rätt för rustning och paladin typ du kommer att göra.

  För Retribution Paladins, bör din primära statistik vara intelligens, uthållighet och styrka. För Heliga Paladins, bör din primära statistik vara intelligens, ande och uthållighet. För skydd Paladins, bör din primära statistik vara intelligens, styrka och uthållighet.

  Straffet och skydd Paladins har samma primära statistik, men du bör vara att öka en viss status punkt för rustning och beroende på vad din fokus kommer att ligga.

 • Nu för nästa del ska du noterar även att inte alla objekt som är bättre när det gäller sällsynthet är bra för dig. Kontrollera alltid bonusar för alla din rustning uppsättningar. Det är inte alltid rustning med högsta försvaret betyg som kommer att vara den bästa rustning.

  Du bör alltid kontrollera och balansera upp det själv på vilket skulle du vilja bättre i termer av deras bonusar. Tänk att undersöka rustningar bitar som kan vara på auktionshuset eller någon som kan tappas på högre nivå mobs.

 • Vara aktiva i att leta efter rustning bitar du behöver. Det finns rustningar som kallas episka stycken i spel. De episka stycken kan skilja sig från en binda på utrustning eller en binda på upphämtning. Så för Paladins är Justicar inställda rustningen uppsättning som du bör leta efter. De Justicar episka stycken har tre olika typer för varje paladin typ.

  Retribution Paladins har Justicar Battlegear Set, Heliga Paladins har Ange Justicar kläder och skydd Paladins har Justicar Armor set. Kolla in auktionen då och då för denna rustning och du kanske också vill jaga för det.

Den grundläggande regeln är att välja den bästa rustning för just paladin bygger du har i åtanke. Framhärda i att slutföra din rustning set och du kommer att avundas andra Paladins.