E2a

Hur får på Antiques Roadshow

Antikviteter är mycket värdefulla föremål som gjordes årtionden eller hundratals år sedan. En antik kan vara en gammal byrå, smycken, silver eller många andra som kan vara av värde. Antiques Roadshow är en TV-show där värderingsmän av antikviteter resa till olika platser för att bedöma antikviteter i hela landet. Bedömningsprocessen skulle också ge ett historiskt eller konstnärligt sammanhang den antika.

Denna show har gjort många människor medvetna om antikviteter och deras värde

Hur får på antiques roadshow. Kontrollera schemat för besöken.
Hur får på antiques roadshow. Kontrollera schemat för besöken.

Denna show har gjort många människor medvetna om antikviteter och deras värde. Objekt som innehåller dem en intressant berättelse eller relevant för där showen stoppar också presenteras. De har till och med om förfalskningar så att experterna kan ge förklaringar om hur att skilja mellan falska och äkta varan. Så av en slump de kommer att ditt samhälle med denna vecka, bör du vara redo med era antikviteter och dig själv att vara på TV. Hur? Här är några tips.

Kontrollera schemat för besöken. Antikviteter roadshow besöker större städer varje år. De har ett schema för dessa besök som kan ses på PBS.org. Du kan också titta på tidigare episoder så att du kan vara medveten om hur showen fungerar, bortsett från att titta på det på tv, förstås. Du kan öka dina chanser att bli presenterade om du kommer att dras för showen genom att skicka ett vykort.

Se till att du tar en antik. Många människor får besviken på slutet eftersom de saker som de förde i är av inget värde. Det finns dock fortfarande ingen garanti att om du har en gammal post, kommer du att presenteras. Det beror på historien om din antika och dess relevans för dig och din familj. Var noga också att det du kommer att blir inte alltför tung för dig. Du kan riskera ditt objekt att förstöras om du sätta i ett mycket stort antik men du kommer inte att kunna hantera resor.

Bär rätt kläder för showen

Denna show har gjort många människor medvetna om antikviteter och deras värde. Se till att du tar en antik.
Denna show har gjort många människor medvetna om antikviteter och deras värde. Se till att du tar en antik.

Bär rätt kläder för showen. Kontrollera att du bär kläder som är bekväma för dig. Också bära din mest bekväma skor eftersom du kommer att kö för antika ska bedömas. Du behöver inte vara stilrena eller avslöjande så att du kommer att väcka uppmärksamhet. Kom ihåg att din antika är stjärnan, om valt.

Som med många andra saker, fångar early bird masken. Du måste gå tidigt till platsen eftersom det förväntas att det kommer att bli en mycket lång rad av antika ägare.

Vara sanningsenliga. Du blir tillfrågad om den antika som du tog i och kommer att bedöma ditt objekt. Berätta om hur länge den antika varit med din familj eller hur kom det till din familj och så vidare. Var säker på att du kommer att berätta en äkta historia eftersom de antika bedömare kommer att kunna upptäcka sådana bedrägerier.

Att få dig en världsklass tv-show är en mycket bra möjlighet. Du bör veta hur man förbereder för det. Du kommer att upphöra med stolthet till din familj om du är valda med din antika. Folk kanske ens tänka på att köpa din antika mer än dess beräknade värdet.