E2a

Hur får NBA - basket tapet

Är du en NBA fan och vill du din favorit spelare eller lag som visas på din dator? Din sökning är över eftersom det finns många tillgängliga webbplatser som kan ge dina behov och det är gratis. Du behöver inte betala några pengar för att få din favorit bakgrunder. Följande steg kan hjälpa dig att ladda ner din favorit NBA-basket bakgrund säkert.

  • Bestäm vilket lag eller spelare som du vill vara din dator bakgrund. Några surfare på Internet slösa bort sin tid på att plocka bakgrunder eftersom de inte vet var de kan hitta den rätta. Besök NBA officiella hemsida om det finns några stationära bakgrunder som finns där för nedladdning. Försök också att besöka NBA-lag "enskilda webbplatser om dessa har en nedladdningssida. NBA officiella hemsida är en fiktiv plats för NBA fans. Nedladdningar Här är säkra och det är också gratis. Kolla in nba.com .
  • Om du inte hittar din valda bakgrundsbild på NBA officiella hemsida, Sök på andra webbplatser. NBA har en hel del fans runt om i världen, så du kommer inte ha svårt att leta efter NBA basket tapeter. Det är över hela Internet. Använd sökmotorer som Google eller Yahoo. Bara vara säker på att undvika problem med webbplatser som erbjuder "warez" eller andra "gratis" programvara, eftersom dessa kan innehålla virus.
  • Nöj dig inte på en enda plats och ha tålamod med att söka. Du kan prova att använda Google Images, vilket kan ge dig en mängd alternativ till källan för NBA tapeter. Helt enkelt peka din webbläsare till images.google.com, och skriv in önskade sökord. Till exempel "Boston Celtics Wallpaper" kommer att ge dig flera bakgrunder, både officiella och de utförs av fläktar.
  • Om du hittar din önskade tapet, börja ladda ner det. Återigen, vara försiktig att ladda ner från inofficiella platser, eftersom vissa filer kan innehålla virus. Var noga med att ladda ner filer som är markerade som JPG, PNG, GIF eller något annat bildformat. Om dessa är i ZIP-arkiv, försök att söka på annat håll. Om webbplatsen begär personlig information eller e-postadress, inte bara ge det till dem. De kan skicka skräppostmeddelanden på din e-post eller använda dina personuppgifter för olaglig verksamhet. Alltid läsa innehållet på sidan för nedladdning innan du laddar ner. Om nedladdningen lyckas ställa in bakgrunden som bakgrund. Om bakgrunden inte är anpassad för din dator, och sedan fortsätta söka.
  • Inte bara begränsa sig till en. Vissa moderna operativsystem, som Windows 7 och Mac OS X kan du ha flera bakgrunder och kommer att gå igenom dessa i sekvens eller i slumpvis. Du kan spara flera tapeter filer på en mapp på din hårddisk, och ställ din bakgrundsbild att ändra några minuters mellanrum.

Hur får NBA - basket tapet. Bestäm vilket lag eller spelare som du vill vara din dator bakgrund.
Hur får NBA - basket tapet. Bestäm vilket lag eller spelare som du vill vara din dator bakgrund.

Du kan enkelt installera en bild som en bakgrundsbild genom att visa den största versionen av filen (vanligtvis 1280x768, 1024x768 eller andra stora dimensioner, beroende på storlek och upplösning på din skärm). Högerklicka på den och välj "Använd som skrivbordsbakgrund" eller andra liknande alternativ på din webbläsare.