E2a

Hur får man gratis sci - fi böcker för Kindle

Amazon.com utvecklat och lanserat Kindle

Amazon.com utvecklat och lanserat Kindle. Den första generationen släpptes i USA 2007. Det är både en programvara och en hårdvaruplattform som används för att få tillgång till och visa e-böcker och digitala medier material.

Den Kindle program är kompatibla med Windows , Blackberry , Android , Mac OS X , och iPhone OS . Samtidigt har sin hårdvara tre enheter, nämligen: "Kindle", "Kindle 2" och "Kindle DX". Sin hårdvara fungerar på ett e-bläck varumärke elektroniskt papper display. Displayen visar upp 16 olika nyanser av grått.

Använda amerikanska Sprint EVDO nätverk kan plattformen ladda trådlöst material från Amazons Whispernet. De senaste versionerna beroende på AT & T och det olika roaming partners.

Nu, om du behöver få gratis sci-fi e-böcker till din Kindle, här är några enkla förslag:

1. Besök Amazon.com.

2. Gå till Kindle avsnitt. Under det, musen över de olika kategorierna. Du bör hitta en som säger "Böcker". Du bör enkelt se det under Kindle Store fliken.

Hur får man gratis sci - fi böcker för kindle. Amazon.com utvecklat och lanserat kindle.
Hur får man gratis sci - fi böcker för kindle. Amazon.com utvecklat och lanserat kindle.

3. På vänster sida klickar du på möjliga val. Det första alternativet lyder "Fiction". Enligt denna är "Sci-Fi". Klicka på den om du vill sortera alla titlar tillgängliga Sci-Fi böcker. Snabbt gå igenom listan när den är tillgänglig och om du kan, notera de som du gillar.

4. Se hela webbsida igen. Kolla in den högra sidan. Leta efter en rullgardinsmeny. Det gör att du kan ordna Sci-Fi bok notering enligt prisklasser, från "låg" till "hög". De fria titlar ska vara lätt att hitta. Varför? De är på toppen av listan. Och de är många. Du har minst 86 Sci-Fi boktitlar som du kan hämta gratis.

Notera dock att vissa titlar kan ha visas under fel kategori. Detta sker normalt, särskilt vid gratis e-bok kategori. Men detta bör inte vara ett stort problem. Bara köra igenom listan och ta reda på titlar som fångar din läsning fantasi.

5. Börja ladda ner dina önskade e-boktitlar.

De ovan angivna steg är definitivt snabbare och effektivare jämfört med sporre-of-the-ögonblick läser. Bortsett från att spara din dyrbara tid, behöver du inte dela din tid att tänka på att spendera pengar på nya Sci-Fi e-böcker eller rusar ner till din närliggande samhälle bibliotek för att hyra en tillgänglig titel där.

Med tillkomsten av Kindle och andra e-boksläsare

Med tillkomsten av Kindle och andra e-boksläsare, får du föra "böcker" som du verkligen gillar. Och processen blir mycket enklare att göra och mycket enklare att upprätthålla. Nu kan du njuta av ett antal e-böcker under resan, i väntan på din tid på läkarens kontor. Kort sagt, kan du läsa vad som helst och när som helst.

Jämför med de traditionella inbundna böcker

Jämför med de traditionella inbundna böcker, e-boksläsare är fräsch och ren. De veck aldrig. Och du behöver inte oroa dig för att förlora dina bokmärken. Om du blir en allvarlig fan av Kindle eller någon annan läsplatta som finns på marknaden nu, lära sig att vara mer påhittig. Hitta sätt att ladda ner mer gratis e-böcker, Sci-Fi eller på annat sätt.

Med tillkomsten av kindle och andra e-boksläsare. Jämför med de traditionella inbundna böcker.
Med tillkomsten av kindle och andra e-boksläsare. Jämför med de traditionella inbundna böcker.

Dessa e-boksläsare är alltid fräsch och ren, aldrig veck och aldrig förlora dina bokmärken. Om du håller på att bli ett fan av dem, eller är redan ett fan tack vare Kindle och den nyligen släppt Kindle 2, vill du veta var du hittar några av de bästa fynden ute.