E2a

Hur får man gratis datorspel

Din dator är antagligen en mycket viktig del i att få jobbet gjort, men ibland kan det vara skönt att ta en paus från det tråkiga uppgiften du har till hands och spela ett spel. Du kanske tänker att du inte vill spendera dina pengar på ett dataspel - och i så fall, kommer du vara glad att veta att det finns många gratis spel som du kan hitta mycket lätt.

Material som behövs:

Hur får man gratis datorspel. Material som behövs.
Hur får man gratis datorspel. Material som behövs.

  • Din dator och en internetuppkoppling
  • Tillräckligt med ledigt utrymme på din hårddisk, om du planerar att ladda ner några spel.
  • Adobe Flash för att spela flash spel online. Detta är tillgängligt gratis från Adobes hemsida .

Hur får man gratis datorspel:

  1. Det enklaste sättet att hitta gratis datorspel är att leta efter Flash spel online. Det finns ingen brist på webbplatser att titta på för att hitta Flash spel. Chansen finns att du redan har hört talas om en webbplats eller två som erbjuder gratis flash-spel. Det finns många hemska Flash spel flyter runt, men om du vet var du ska leta kan du hitta några som är ganska bra. När du söker efter Flash spel, Google eller andra sökmotorer är din bästa vän. Några populära webbplatser för att komma igång är Armor Games , Kongregate och Pogo . Armor Games är en helt gratis sajt, medan Kongregate och Pogo har några gratis och en del betalas innehåll.
  2. Det finns också gamla dataspel, så kallade överge ware, som finns på vissa webbplatser. Dessa är spel vars upphovsrätt har gått ut. Tänk på att dessa är alla mycket gamla spel, och det kan vara svårt att få dem att springa först om du inte är särskilt bra med datorer, men det finns några mycket roliga och givande spel där ute som är värda att spela. Men var försiktig, eftersom vissa webbplatser erbjuder spel säger att de är överge ware, men kan förväxlas om just det spelet, så om du vill vara säker på att du inte är olagligt att ladda ner ett spel, vara försiktig med vilka webbplatser du använder. En mycket pålitlig webbplats är abandonia.com . De arbetar hårt för att se alla de spel som de erbjuder erbjuds lagligt.
  3. Det finns också spel som människor har utvecklat och erbjuder gratis för dig att ladda ner, eller ens erbjuda som open source spel. Det finns många utmärkta spel som detta där ute som är lätta att hitta, eftersom de är utvecklade av professionella programmerare, kan deras kvalitet konkurrera även att många kommersiella spel. För att hitta en lista med öppen källkod spel går in på Wikipedia och sök efter "lista av open source-spel".

Hur får man gratis datorspel. Det enklaste sättet att hitta gratis datorspel är att leta efter Flash spel online.
Hur får man gratis datorspel. Det enklaste sättet att hitta gratis datorspel är att leta efter Flash spel online.