E2a

Hur får man en titel i World of Warcraft

Du kan få en titel i World of Warcraft spel för din karaktär att göra din karaktär sticker ut. Det finns mer än 60 för tillfället erhållas titlar. Om du vill få en titel i World of Warcraft snabb, är den bästa strategin att fokusera på de lättare dem. Här är några alternativ för dig att utforska om du vill ha en rubrik för din World of Warcraft karaktär.

Hur får man en titel i World of Warcraft. Få en titel i World of Warcraft genom att arbeta på "Of The Shattered Sun" titel.
Hur får man en titel i World of Warcraft. Få en titel i World of Warcraft genom att arbeta på "Of The Shattered Sun" titel.

  • Få en titel i World of Warcraft genom att arbeta på "Of The Shattered Sun" titel. Om ditt mål är att bara få en titel i World of Warcraft och du inte bryr dig som en, gör detta. Allt som krävs är en donation av 1.000 guld. Du måste också vara upphöjd med Shattered Sun Offensive. Om du tillbringat någon tid questing nära Shattrath stad eller Isle of Quel'Danas, gör det ditt uppdrag att få en titel i World of Warcraft utan ansträngning. 1000 guld kan låta som en hel del arbete om allt du vill göra är att få en titel i World of Warcraft. Det är enkelt. För att få en titel i World of Warcraft, vidta alla gröna droppar du hitta och auktionera dem. Anakoret Kairthos vid solens Reach hamnen tar ditt guld och i gengäld får du en titel i World of Warcraft.
  • Den "Explorer" är en annan enkel titel du kan arbeta på att få en titel i World of Warcraft. För att få en titel i World of Warcraft, är allt du behöver göra är att besöka alla delar av Azeroth. Öppna din prestation journal i spelet för att kolla var du har varit och där du måste fortfarande gå att få en titel i World of Warcraft. När du har slutfört alla zoner, får du en titel i World of Warcraft.
  • För att få en titel i World of Warcraft, kan du också uppnå den "Jenkins" titel. Om du dödar 50 rookery whelps inom 15 sekunder, får du en titel i World of Warcraft. En bra grupp för detta är något healer, en skurk för stealth, en tank och två DPS klasser. Grupper bör inte vara svårt att hitta eftersom alla vill få en titel i World of Warcraft. Rookery whelps finns i Upper Blackrock Spire. Du måste kämpa igenom instans för att få en titel i World of Warcraft. I koloni rummet, aggro drakarna och dra dem bort från äggen. Efter drakarna är nere, är det dags att få en titel i World of Warcraft. När du får nära äggen, kläcks de. Använd en skurk för att få en titel i World of Warcraft. Den Stealther kan leka dem på samma sätt, genom att gå nära dem, men de kommer inte aggro honom. Släpp loss all din area för ikraftträdande trollformler och ta ner dem snabbt. Timern startar så snart de första man dör. Med denna strategi gör det enkelt att få en titel i World of Warcraft.


Om du är förvirrad av terminologin ovan, börja långsamt i World of Warcraft, och du kommer så småningom att förstå spelet och dess omgivning. Om däremot, har dessa tips var mycket meningsfullt, sedan gå ut och äventyr, och hitta din titel!