E2a

Hur får man en gratis offert Bilförsäkringar

Gratis Bilförsäkringar citat är vardagsmat numera

Gratis Bilförsäkringar citat är vardagsmat nuförtiden. Varje insurance du får bör vara fri. För att få en insurance, har du flera alternativ att välja mellan.

Hur får man en gratis offert Bilförsäkringar. Kontakta en agent som redan försäkrar ditt hus.
Hur får man en gratis offert Bilförsäkringar. Kontakta en agent som redan försäkrar ditt hus.

 1. Kontakta en agent som redan försäkrar ditt hus. Många försäkringsbolag erbjuder rabatter när en husägare försäkrar både sitt hem och fordon med samma företag. Dessa rabatter kan vara så hög som 10 till 15%, så det kan vara värt att fråga din försäkringsagent.
 2. Hitta en agent i gula sidorna. Detta är den beprövad metod som har arbetat i flera år, och många individer fortfarande föredrar att använda en försäkringsagent från gula sidorna. Sedan ankomsten av Internet, kan detta inte vara den billigaste metoden, men om du insisterar på att prata med en person som det kan vara det bästa alternativet för dig.
 3. Få en offert. Om du är villig att använda internet för att få en kostnadsfri offert Bilförsäkringar, kan du spara en hel del pengar. Många företag ger lägre priser via internet, och dessa priser ofta inte är tillgängliga via agenter eller callcenter. Oavsett vilken metod du väljer att använda för ditt pris offert, bör du kolla offerter från minst tre eller fyra företag för att avgöra vad som är ett acceptabelt pris. För att få en offert, kanske du vill besöka en eller två av de webbsidor som anges nedan. Denna lista är inte nödvändigtvis heltäckande, men det är en bra startpunkt.
  • Progressive.com, Geico.com, esurance.com, Statefarm.com, Allstate.com, Insure.com.
  • Yahoo: En av mina favorit tjänster är Yahoos försäkring finder. Du hittar den på autos.yahoo.com. Den söker flera priser försäkringsbolag och presenterar dig med resultaten.

När du är redo att få en offert, kanske du vill få denna information till hands för att få din insurance lite snabbare:

 • Räkna med att svara på några personliga frågor såsom ditt namn, adress, telefonnummer och personnummer. Du behöver inte lämna ditt personnummer för en prisuppgift, men ditt citat kommer förmodligen att vara mer exakt om du gör. Detta beror på att en del av din kurs är baserad på din kredit värdering. En bra kredit värdering kan innebära en reducerad försäkring ränta.
 • Skriv ner VIN (Vehicle Identification Number) för varje bil som du planerar att försäkra. Du kan behöva denna för att påskynda frågor om märke, modell och motor i bilen.
 • Olyckor och rörliga kränkningar. Din blivande försäkringsgivare kommer att vilja veta om din körning historia.
 • Uppskatta din ungefärliga körning körsträcka per år. Om du kör betydligt mindre än genomsnittet på 12.000 miles per år, kanske du kan få en lägre ränta.