E2a

Hur får en druid vapen i World of Warcraft

Varje World of Warcraft spelare vet att vapen är avgörande för deras framgång i spelet och druider är inget undantag. Om du har valt att spela en druid, kanske du undrar vilka druid vapen att välja och hur man får det.

Först bör du veta vad druid vapen du har möjlighet att utöva. Taurens på Horde sidan börja med färdigheter i stavar och en räckte druid vapen. Night elves börjar med stavar och dolkar. Alla druiderna, oavsett ras, kan lära sig att slåss med käppar, en-handed maces, två-handed maces, dolkar, vapen knytnäve och polearms. Att träna dessa färdigheter och kunna använda alla tillgängliga druid vapen, söka upp de vapen utbildare i dina huvudstäder.

Hur får en druid vapen i World of Warcraft.
Hur får en druid vapen i World of Warcraft.

Det finns hundratals druid vapen ute, så som druid vapen ska du välja? Din druid vapen val beror på hur du spec din karaktär och den roll du vill ta i grupp. En björn tank kommer att kräva en mycket annorlunda druid vapen än en healer.

Tankar vill alltid sträva efter smidighet och uthållighet på sina druid vapen. Uthållighet kommer att ge dig mer hälsa, så att du kan ta fler slag. Agility är din huvudsakliga undvikande stat, och hjälper dig att undvika inkommande attacker och ger dig mer pansar. Som en ny nivå 80 druid, bör du få druid vapen kallas Rasande Feral personal. Det är den bästa pre-raid druid vapen för tankar. Denna druid vapen sjunker i Utgarde Håll heroiska fängelsehåla. Kör den här fängelsehålan flera gånger för att hitta din druid vapen.

Din långsiktiga mål bör vara Bloodfall, den bästa druid vapnet för en tank. Denna kraftfulla druid vapen erhålls från Ice Crown Citadel raid.

Hur får en druid vapen i World of Warcraft.
Hur får en druid vapen i World of Warcraft.

Om du har beslutat att gå restaurering vägen och vara en healer, men du vill söka efter en annan druid vapen. Din primära status som en resto druid är spellpower. Du vill så mycket av detta som du kan få på din druid vapen eftersom det gör din läker mer effektiv. En bra andra stat för druid vapen är ande, eftersom det hjälper med mana. Kirurgens Needle är en av de bästa för-raid resto druid vapen. Denna druid vapen sjunker från Forgemaster Garfrost i schaktet i Saron. Denna druid vapen har en enorm 550 spellpower på det tillsammans med många andra värdefulla läkande statistik. När du får det, hitta en trollkarl att sätta Mighty Spellpower på din nya druid vapen. Detta enchant kommer inte bara att göra din druid vapen glöd en ganska blå, men det kommer att öka spellpower på druid vapen med 63.

Healers bör syfta till att förvärva Frozen Bonespike, en druid vapen som sjunker i Ice Crown Citadel. Det är det bästa resto druid vapen tillgängliga.